Home Nederland Hoofdnieuws Dartfreakz Awards “Strijd om de Dartfreakz Awards na 400 stemmen”

Dartfreakz Awards “Strijd om de Dartfreakz Awards na 400 stemmen”

PetraMarcus

Het aantal stemmen dat zijn uitgebracht op de eindverkiezing van de Dartfreakz Awards is inmiddels al de 400 gepasseert. De strijd om de Awards is in de meeste categorieën dan ook een nek-aan-nek race. Bij de heren zien we Elmar Schiffmacher, Dirk van Duijvenbode en Ronald Brandsen in een velle strijd waarbij de onderlingen verschillen miniem zijn. Petra Marcus en Aileen de Graaf wisselen om de aantal uur de koppositie bij de dames. Bij de jongens gaat Gino Vos riant aan kop en bij de meisjes lijkt Kaylee de Priester de winst binnen te hebben. Het duel bij de aspiranten is daarentegen nog lang niet uitgevochten waarbij Justin van Tergouw en Lars Fransen om en om op de eerste plaats staan. 

Tot en met 31 december kan er worden gestemd op de spelers van het jaar 2011 in de categorieën heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten. Onder alle bezoekers die een stem uitbrengen wordt na afloop van de verkiezing een loting gehouden waarbij er een Mio Navigatiesysteem zal worden weggegeven.

Je kunt hier jouw stem uitbrengen om jouw favoriete spelers waarbij je direct de nieuwe huidige tussenstand kunt bekijken.

BRENG JOUW STEM UIT
.