Dartfreakz Awards “Tussenstand na meer dan 120 stemmen” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz Awards “Tussenstand na meer dan 120 stemmen”

Dartfreakz Awards “Tussenstand na meer dan 120 stemmen”

Sinds begin deze week wordt er al volop gestemd voor de verkiezingen van de Dartfreakz Awards. Waar we gisteren een tussenstand plaatste na 50 uitgebrachte stemmen kijken we vandaag opnieuw naar de stand waarbij er nu al meer dan 120 stemmen per categorie worden geteld. Wanneer we de huidige stand vergelijken met die van gisteren hebben er duidelijk enkele verschuivingen plaatsgevonden. Daar waar in de ene categorie de koploper zijn positie heeft versterkt ziet men in de andere categorie nu een nieuwe naam bovenaan prijken.

Bij de heren staat Raymond van Barneveld niet langer op de eerste plaats. Hij is voorbij gestreefd door Elmar Schiffmacher die inmiddels op 26 stemmen staat. Met 18 stemmen bezet Van Barneveld op dit moment de tweede positie gevolgd door Dirk van Duijvenbode met 14 stemmen in totaal. Met 10 stemmen voor Christian Kist, 9 stemmen voor Ronald Brandsen en 8 stemmen voor Benito van de Pas en Co Stompe volgen zij de huidige top drie.

Bij de dames heeft Petra Marcus de leiding overgenomen waarbij ze momenteel met 21 stemmen aan kop gaat. Francis Hoenselaar en Anca Zijlstra volgen niet ver achter met allebei 16 stemmen. Ook Tamara Versteeg met 14 stemmen en Karin Krappen en Sharon Prins met allebei 12 stemmen staan er goed voor op dit moment.

Bij de jongens gaat Gino Vos nog altijd aan kop met 28 stemmen op dit moment. Co Stompe junior bezet de tweede positie met 20 stemmen, gevolgd door Jimmy Hendriks met 19 stemmen en Jeffrey de Zwaan met 18 stemmen. Mike Zuijdwijk en John de Kruijff bezetten een gedeelde vijfde plaats met allebei 9 stemmen.

Bij de meisjes heeft Marilou Daamen een grote inhaalslag gemaakt en met 38 stemmen gaat ze op dit moment aan de leiding gevolgd door Kaylee de Priester met 29 stemmen. Op de derde positie vinden we Angelique Maarse terug met 27 stemmen. Op de vierde en vijfde positie staan op dit moment Annet van Elten met 18 stemmen en Louise Bunk met 10 stemmen.

Bij de aspiranten gaat het Lars Fransen voor de wind en met 55 stemmen gaat hij ruim aan de leiding, gevolgd door Justin van Tergouw met 23 stemmen. Met 18 stemmen staat Kevin Doets op de derde plek maar ook Wesley Smit en Kenzo Fernades-Pereira zijn met 14 en 12 stemmen nog volop in de race.

Je kunt hier jouw stem uitbrengen om jouw favoriete spelers waarbij je direct de nieuwe huidige tussenstand kunt bekijken.

BRENG JOUW STEM UIT
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws