Home Nederland Hoofdnieuws Dartfreakz.nl is op zoek naar versterking ‘vacature nieuwsposter’

Dartfreakz.nl is op zoek naar versterking ‘vacature nieuwsposter’

Ben jij enthousiast en idolaat van darts, heb je met name in de weekenden vrije tijd en affiniteit met (internet) journalistiek? Mogelijk is dartfreakz.nl op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team enthousiastelingen, concreet zoeken we een nieuwsposter die op vrijwillige (met onkostenvergoeding) basis diverse redactionele werkzaamheden verzorgt. Jouw artikelen worden door duizenden dartliefhebbers gelezen en verspreid via Facebook, Twitter en opgepakt door verschillende RSS feeds, websites en overige media. Ideaal dus om als bijvoorbeeld student journalistiek je CV aan te vullen en je te profileren als ervaren redacteur.

Als nieuwsposter doe je vanuit huis ‘live’ updates. De taken van de nieuwsposter bestaan voornamelijk uit het volgen van toernooien die van vrijdag tot en met zondag gespeeld worden. Door middel van livestreams (je krijgt een account ter beschikking voor verschillende streams) en internetbronnen (Facebook, Twitter, forums, sites) zoek je naar uitslagen en updates van met name grotere toernooien en plaatst deze in een ‘live’ artikel. Verder controleer, herschrijf en publiceer je ingestuurde berichten en zoek je actief naar nieuws wat je zelfstandig herschrijft naar een Dartfreakz-artikel.

Beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes en de komma’s? Beschik je over voldoende vrije tijd en een laptop of computer? Ben je met de dartpijl in de ene hand en het qwerty-toetsenbord in de andere hand op de wereld gezet en bezit je twee essentiële eigenschappen: “discipline en enthousiasme”? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteren
We ontvangen jouw sollicitatie graag via bas@dartfreakz.nl In de mail lezen we graag terug wat jouw motivatie is om te reageren en lezen we graag een kort eigen geschreven en darts gerelateerd artikel/column.

Deel dit artikel met je vrienden!