Dartfreakz.nl geeft wildcards aan Kist, Renyaan en gebroeders West Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz.nl geeft wildcards aan Kist, Renyaan en gebroeders West

Dartfreakz.nl geeft wildcards aan Kist, Renyaan en gebroeders West

Vanaf vandaag is het mogelijk om een stem uit te brengen op jouw favoriete dartspelers van 2011 die allen kans maken op die felbegeerde eerste Dartfreakz Awards. De lijst met nominaties is samengesteld op basis van de eerder gecommuniceerde selectiecriteria en hier worden vandaag vier spelers doormiddel van wildcards aan toegevoegd. Tot en met 1 november kan er gestemd worden waarna de 8 heren, 5 dames, 5 jongens, 3 meisjes en 3 aspiranten met de meeste stemmen zich plaatsen voor de eindverkiezing.

De eerste wildcard is voor Salmon Renyaan die vanwege zijn deelname in het Nederlands team op de World Cup niet mag ontbreken. Ook Christian Kist is toegevoegd op het stembiljet vanwege zijn optreden tijdens de Winmau World Masters en vanwege zijn plaatsing voor de Lakeside 2012. Tot slot zijn ook de gebroeders West opgenomen in de nominaties aangezien beide heren meedraaien in het Nederlands dartscircuit en ook al gedurende een lange tijd woon- en werkzaam zijn in Nederland.

BRENG JOUW STEM UIT
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws