Darts4KWF in 't Voorhuys is gewonnen door Harry van Haarlem Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Darts4KWF in 't Voorhuys is gewonnen door Harry van Haarlem

Darts4KWF in 't Voorhuys is gewonnen door Harry van Haarlem

Dart4KWF en d’art9 zijn een samenwerking aangegaan met als doel het KWF Kankerbestrijding toernooi 2012 te organiseren. Dit toernooi wordt ondersteund door de Nederlandse Dart Bond, die de wildcards M/V voor Winmau World Masters 2012 ter beschikking heeft gesteld. Het darts4KWF toernooi is opgezet om vanuit de dartswereld onze betrokkenheid te tonen bij het goede werk van het KWF en via dit unieke toernooi hiervoor geld in te zamelen.

Dankzij sponsoring is de organisatie in staat een groot aantal prijzen beschikbaar te stellen. De prijzen worden verloot onder alle deelnemers, ook voor teams, dus iedereen kan winnen!

Het 4de darts4KWF toernooi in 't Voorhuys Beesd is gewonnen door Harry van Haarlem.
Tweede plaats ging naar Danny Slegers, en de derde plaats was voor Vincent Hullen.

De beste dame was Naomi Monnink. In de verliezersronde was Ron van de Lugt de beste . Op 14 juli is het volgende darts4KWF toernooi in 't Voorhuys te Beesd. Zie voor de toernooilocaties en speeldata de website Darts4KWF.nl.

Stichting Darts4, is een initiatief van Marja Hendriks en Anton van Hemert, naar aanleiding van de constatering van borstkanker bij Marja. Beide zijn fervent darters en Marja heeft zelfs twee keer aan het Winmau toernooi meegedaan. Een prestatie waar zij nog met trots en plezier op terug kijkt. “Als darter een ultieme ervaring om tussen alle topspelers aan zo een professioneel toernooi mee te doen”, zegt Marja.


.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws