Home Nederland Hoofdnieuws Darts4KWF levert ruim 8.400 euro op en winnaars prijzen bekend

Darts4KWF levert ruim 8.400 euro op en winnaars prijzen bekend

Darts4KWF

“Namens de stichting Darts4 willlen wij iedereen bedanken voor het slagen van het Darts4KWF toernooi, met een resultaat van 8.424,51 euro voor het KWF kankerbestrijding fonds. Omdat alle opbrengsten volledig naar het goede doel zijn gegaan, worden de prijzen door sponsors beschikbaar gesteld, waarvoor onze dank,” aldus Anton van Hemert namens Stichting Darts4.

De Gouden d’art9 is gewonnen door:
De gouden d’art9 set, waarvoor apart via het inschrijfformulier meegespeeld kon worden, is gewonnen door Stefan Hoogenkamp. Wij danken Multinal Group en d’art9 voor het beschikbaar stellen van dit unieke exemplaar.

Winnaar:
Stefan Hoogenkamp
Team Evilzuns
Charley bar

1 jaar abonnement TopGear Nederland + Ferrari rijden
TopGear, het automagazine voor de echte autoliefhebber, geeft twee jaar-abonnementen weg, inclusief 1 uur Ferrari 348 rijden. Vanaf nu ben je niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op autogebied, maar ook van lifestyle artikelen en natuurlijk de colums van Clarckson, Hamilton en May. Plus een onvergetelijke ervaring, wil je zelf ook de Ferrari 348 rijden en een jaar abonnement op TopGear zie deze link.

1 jaar TopGear Magazine (12 nummers) is gewonnen door:

Winnaars:
Olaf Oosterveld
Noabers 4
Het Zuiden

Robert Nienkemper

Poker Clinic
Leer pokeren van professionals! In deze clinic, beschikbaar gesteld door Poker Clinix, leer je de Poker principes. Deze clinic brengt jouw pokerspel op een hoger niveau, of het nu gaat om bieden, raisen of het beheersen van je pokerface. Voor meer informatie zie deze link.

Winnaar:
Johnny van Rossum
Vette Hap
De Vrijboom

Adrian Lewis Dartset
Adrian Lewis dartset van Target. Een dartset van de World Cup Winner 2012 en tweevoudig PDC wereldkampioen. Voor meer info zie deze link.

Winnaars:
Bjorn Fransen
De Vrijboom

Margo Bol

Zuiderduin Masters kaarten
De 2 toegangskaarten per winnaar, voor het Zuiderduin Masters, Nederlands spektakel op dartgebied, bijwonen is een must voor iedere darter. Hier speelt de top van Nederland om de titel en een plaatsing voor de Lakeside. Beschikbaar gesteld door Zuiderduin Masters. Voor meer info zie deze link.

Winnaars:
Daan Cornelisse
Questionmark

Kwast van Meekeren

Compleet ingerichte Dartbaan
Nameprovider B.V. ontwikkelt sinds 2005 maatwerk internet producten waaronder interactieve websites, webwinkels en content systemen. Naast deze producten bieden wij ook internet diensten aan zoals webhosting en kunnen wij meer dan 250 verschillende domeinnaam extensies registreren voor uw onderneming.

Voor Stichting Darts4 hebben wij de domeinnaam Darts4KWF.nl voor onbepaalde tijd ter beschikking gesteld, daarnaast geven wij twee complete dartsbanen weg als prijs voor de loting welke wordt gehouden onder alle deelnemers van het evenement.

Winnaars
Johanna Groeneweg
Getverderry’s
Bar the Legend Sneek

Verburg
Fietspunt
Utrecht Korenbeurs

Darts4KWF flights
De Darts4KWF flights, ter beschikking gesteld door d’art9, blijven tot de voorraad op is  te koop in de d’art9 shop voor 1,10 euro waarvan 0,50 euro wordt overgemaakt naar Stichting Darts4KWF.
.