Home Nederland Hoofdnieuws Darts4life wint Finale van de ODF-Beker van The Dartdevils

Darts4life wint Finale van de ODF-Beker van The Dartdevils

Op donderdag 11 april is de ODF Bekerfinale gespeeld tussen de teams The Dartdevils en Darts4life. Na de loting was het Dartdevils die thuis speelde. De eerste single ging tussen Michel van Winsen en John Frenay. Nadat John redelijk eenvoudig op 2-0 wist te komen had Michel ineens de triples gevonden. Met een paar goede worpen en mooie finishes wist hij de stand weer in evenwicht te brengen. Maar in de laatste leg wist John weer voldoende afstand te nemen om het 1e punt voor Darts4life te pakken.

De 2e single was Marco van Winsen tegen Marco Voss. Met een nipte 3-2 overwinning wist Marco van Winsen de stand weer gelijk te trekken. De 3e koppel ging tussen John Penders en Dick van Dijk. Het duurde een leg voordat John druk kon zetten nadat Dick redelijk eenvoudig de 1e leg naar zich toe had getrokken met een 180 erbij. Helaas wist John net niet de dubbel te raken. De 3e leg was ook voor Dick. Darts4life stond met 2-1 voor. De laatste single ging tussen Mario Hotting en “The Pitmaster” Dennis de Bruin.

De eerste leg werd op de bull gefinisht door Dennis. Met goede scores wisten beiden een hoog niveau te zetten in de 2e leg die door Mario gefinisht werd. In de 3e leg brak Mario doordat Dennis teveel pijlen op z’n dubbels nodig had. En in de 4e leg gaf Mario op het laatst nog even gas om bij te komen en dan ook gelijk maar te finishen. Tussenstand na 4 singles: 3-1 Deze tussenstand gaf bij Darts4life de doorslag door het sterkste koppel op te stellen in de wetenschap dat zij de eerste twee koppels konden laten staan. Dick en John speelden eerst tegen Dennis en Michel. Het werd 3-1 voor Darts4life.

De 2e koppelwedstrijd speelden Dick en John tegen John P en Co. Ook deze koppels wisten de Darts4life spelers te winnen waardoor de eindstand op 5-1 gezet werd. De beker is voor Darts4life. Het was spijtig dat Edwin van Suijlekom geen vrij kon krijgen van z’n werk. Dit ging toch in de koppies zitten bij The Dartdevils en is er niet meer uit geweest.