Darts4PinkRibbon “Toernooi met Winmau-tickets zoekt locaties” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Darts4PinkRibbon “Toernooi met Winmau-tickets zoekt locaties”

Darts4PinkRibbon “Toernooi met Winmau-tickets zoekt locaties”

Een nieuw initiatief genaamd Darts4PinkRibbon is onder leiding van Anton van Hemert tot stand gekomen. Het betreft een grootschalig toernooi met een unieke opzet waaraan tickets voor de Winmau World Masters zijn verbonden en waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. Per provincie worden er voorrondes gespeeld waarbij 4 heren en 4 dames zich plaatsen voor het hoofdtoernooi dat in Utrecht zal worden gespeeld. Met 12 provincies komt het aantal uit op 48 heren en dames welke worden aangevuld door 16 heren en dames die een plek kunnen bemachtigen doormiddel van een bieding op de website.

Kortom het betreft een grootschalig project waarvoor op dit moment de handen uit de mouwen worden gestoken en waarvoor per provincie speellocaties worden gezocht om de voorrondes te laten plaatsvinden. Beschik jij over een mooie locatie en zou je graag de organisatie van de voorronde van jouw provincie op je willen nemen? Dan brengen we je graag in contact met de initiatiefnemer van dit toernooi en verzoeken we je om contact op te nemen via deze gegevens.

Voor meer informatie omtrent Darts4PinkRibbon verwijzen we je graag door naar deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws