Home Nederland Hoofdnieuws Dartvereniging No-Score uit ‘s-Hertogenbosch blijft bestaan

Dartvereniging No-Score uit ‘s-Hertogenbosch blijft bestaan

IMG_1678

Het was even spannend voor de 80 leden van DV No-Score of hun dartclub wel kon blijven bestaan. Op 1 juli 2010 zou het doek vallen, burgemeester en wethouders van gemeente Den Bosch hadden besloten dat No-Score niet langer haar activiteiten mocht ontplooien aan de Moeskampweg te Den Bosch. Het bestemmingsplan gooide roet in het eten van de darts liefhebbers. Net voor het 5 jarig bestaan zou het doek vallen. Per 1 juli moet No-Score de huidige accommodatie verlaten hebben, druk is het bestuur en haar leden in de weer gegaan om een alternatief te vinden. Na enkele fijne gesprekken is de kogel door de kerk, Voetbalvereniging BVV Caterpillar heeft haar clubgebouw beschikbaar gesteld waardoor No-Score kan blijven bestaan.

DV No-Score heeft landelijk naam gemaakt met de dinsdagranking, een dartranking waar wekelijks tussen de 50 en 80 darters op af komen. “We zijn blij dat we de ranking kunnen voortzetten, de dartsport zit in een dip. Met de dinsdagranking zetten we een wekelijks trainingstoernooi neer voor heren en dames” aldus Bas van den Berk voorzitter van DV No-Score. Met de nieuwe locatie kunnen we alle plannen eindelijk handen en voeten gaan geven. Zo willen we een B ranking starten tijdens de dinsdagranking zodat we naast een heren ranking op ere divisie niveau en een dames ranking ook een ranking voor recreatieve spelers kunnen houden op de dinsdagavonden. Ook het aantal leden en BDC competitie teams willen we graag uitbouwen, we hebben nog ruimte op de vrijdagavond voor BDC teams en/of leden die gezellig een pijltje willen gooien. De jeugd willen we ook niet vergeten, we gaan onze plannen uitrollen om ook voor de jeugd een programma op te zetten.

Wanneer u altijd al graag een tweede Barney wilde worden is het nu uw kans om bij Dartvereniging No-Score uw pijlen op de toekomst te richten. Iedere vrijdag is er een ledenavond en BDC competitie avond, vanaf 18:30 u gaan de deuren open. Iedere vrijdag een ledenranking en iedere dinsdagavond een open ranking, inschrijven tot 19.15 uur. Nog één week kunt u terecht aan de Moeskampweg 13 vanaf  29 juni bij BVV Caterpillar aan de Victorialaan 20 P5, 5213 JG ‘s-Hertogenbosch. Mocht u geïnteresseerd zijn lid te worden van dartvereniging No-Score om recreatief een pijltje te gooien of te spelen met of in een competitieteam kunt u contact opnemen met Mevr Tonnie van der Kallen. (tonnie@no-score.nl)

Zomerranking:

We gaan in de zomer weer gewoon door met de No-Score Dinsdag Zomerranking 2010. Vanaf aanstaande dinsdag 22 juni zal er gedurende 10 speelweken iedere dinsdagavond een rankingavond op het programma staan waarna de beste 24 heren en de beste 8 dames zich plaatsen voor de eindronde die op 31 augustus wordt gespeeld. De Zomerranking bestaat uit een heren- en damestoernooi en kent een maximum aantal van 128 spelers per toernooi. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per rankingavond en deelname aan de eindronde is gratis. De helft van het inschrijfgeld wordt uitgekeerd op de avond zelf en de helft vormt de prijzenpot van de eindronde.

Aansluitend zal het nieuwe seizoen van de No-Score Dinsdagranking op 7 september weer van start gaan.

Let op: Alleen de eerste ranking (aanstaande dinsdag 22 juni) zal gespeeld worden in de oude locatie aan de Moeskampweg 13 te Den Bosch. Vanaf dinsdag 29 juni is de speellocatie van Dartvereniging No-Score bij de sportkantine van BVV. Sportpark De Vliert, Victorialaan 20 P5, 5213 JG ‘s-Hertogenbosch