Home Nederland Hoofdnieuws Dave Chisnall komt naar Open Rosmalen

Dave Chisnall komt naar Open Rosmalen

Dave_Chisnall

Aangezien de Hemeco Open Rosmalen een naam heeft hoog te houden wat betreft bekende prof darters die deelnemen aan een van de  grootste volledig open toernooien van Nederland, heeft de organisatie Dave Chisnall benaderd om deel te nemen aan de Open Rosmalen 2010. Dave speelt vandaag de Lakeside finale. Wanneer hij deze weet te winnen heeft de Open Rosmalen weer een wereldkampioen op de deelnemers lijst staan. Dave was zeer vereerd met onze uitnodiging en heeft te kennen gegeven zeker aanwezig te zijn.
Naast oud Lakeside kampioen Jelle Klaasen en Andy Fordham hebben o.a. oud wereldkampioenen John Walton, Ted Hankey en Trina Gulliver al aangegeven dat zij graag naar Rosmalen willen komen. Ook oud Winmau World Masters Tony West, Michael van Gerwen en Colin Monk hebben aangegeven aanwezig te willen zijn. Verder zijn er een 10-tal deelnemers van de Lakeside 2010 die op onze uitnodiging ingegaan zijn.
De komende maanden zet Dartvereniging Rosmalen (Cafe Bachus & Partycentrum de Kentering) zich voor 100 % in om nog meer bekende namen naar Rosmalen te laten komen! Binnenkort worden posters en flyers uitgedeel waar meer info op te vinden is.
De Open Rosmalen vind dit jaar plaats van 27 t/m 29 Augustus en wordt georganiseerd door café Bachus in Rosmalen. De speellocatie is wederom Partycentrum de Kentering in Rosmalen. Meer info vind je op www.bachusdarts.nl