Home Nederland Hoofdnieuws De 4e editie van het Jobzz Darts Toernooi 2013 dit weekend

De 4e editie van het Jobzz Darts Toernooi 2013 dit weekend

Co Stompe 4

Op zaterdag 11 mei is het zover, de 4e editie van Jobzz Darts Toernooi zal plaatsvinden in Cafe Jobzz (Hildo Kropstraat 37a in Nieuwegein) waarvoor de grote sportzaal van het bijbehorende Health Club Gold’s Gym omgetoverd zal worden in een echte dartsarena incl. finalepodium.

Nog nooit kende het toernooi zo’n grote prijzenpot, de winnaar neemt maar liefs € 500,- mee naar huis! Daarnaast vallen in de winnaarsronde ook de nummers 2, gedeelde 3de en 5de plaatsen in de prijzen en mocht je direct in de eerste ronde verliezen dan maak je nog steeds kans op mooie prijzen in de verliezersronde. Naast de geldprijzen worden uiteraard prachtige bekers weggegeven aan de winnaars.

Het blijft niet alleen bij zelf darten. Profdarter en publiekslieveling Co Stompe komt demonstraties verzorgen en staat altijd klaar voor een babbeltje en drankje met alle aanwezige spelers en supporters. Aansluitend zal een gezellige Hollandse avond georganiseerd worden, er zal een speciaal dartsmenu samengesteld worden voor diegenen die mee blijven feesten.

Job van Oostrum, eigenaar van Jobzz Cafe en Health Club Gold’s Gym is erg trots op ‘hun’ toernooi. “Darts is naast een sport ook kenmerkend voor gezelligheid en saamhorigheid. We vinden het geweldig dat we opnieuw gastheer mogen zijn voor dit Nieuwegeinse dartstoernooi en heten, naast Co Stompe, iedereen van harte welkom!”

Klik hier voor de poster. Inschrijvingen en vragen kunnen gestuurd worden naar: darten@goldsgym.nl. Meer info is te vinden op www.goldsgym.nl. Let wel, voorinschrijven is mogelijk t/m 10 mei (maximaal 128 deelnemers!). Op de dag zelf kunt u ook inschrijven, tot 12:30 uur.