Home Nederland Hoofdnieuws NDB Nijkerk “Jordy Jozee en Karin Krappen winnen titels senioren”

NDB Nijkerk “Jordy Jozee en Karin Krappen winnen titels senioren”

NDB_Nijker_winnaars

Bij de heren ging de finale tussen Dennis te Kloese en Jordy Jozee welke met 4-1 door Jozee werd gewonnen. Op weg naar de finale won Te Kloese van o.a. van Jan Karel, Dennie Nijs, Frans Harmsenen Dennie Bos. Jozee was op zijn beurt te sterk voor de koploper van de ranking Remco van Eijden. Verder moesten ook Sven van Dun, Berry Ortse en Niels Stuiver het ontgelden tegen de in vorm verkerende Jordy Jozee.

De finale bij de dames is gewonnen door Karin Krappen die in de finale met 4-3 won van Floortje van Zanten. Karin Krappen wist een sensationele wedstrijd te gooien in de halve finale tegen Rilana Erades waarbij ze een 136-finish en 104-finish gooide waarna op een haar na dubbel 12 werd gemist om de wedstrijd in stijl af te sluiten met een 138-finish. In de herkansing werd de dubbel alsnog gevonden waarmee een 3-0 overwinning werd geboekt. Eerder op de dag noteerde ze ook al een opvallende 152-finish via twee keer triple 19 en dubbel 19.

Floortje van Zanten won in de halve finale van Laura Schudde, nadat ze eerder verantwoordelijk was voor de uitschakeling van o.a. Tamara Brandt en Xaviera van Ankeren nadat ze zich had geplaatst voor de knock-out middels de poulefase. Karin Krappen won eerder op de dag van Rilana Erades, Aileen de Graaf, Mascha Terwolbeek en Saskia van Zoeren.
.
Heren
{sheet 594}
.


Dames
{sheet 595}
NDB_Nijker_Dames

Voor een verslag en alle uitslagen en van de jeugd verwijzen we je graag door naar dit artikel

.