Home Nederland Hoofdnieuws De 61 uur durende darts marathon van Verweij

De 61 uur durende darts marathon van Verweij

record_HenkVerweij_2185

Het is Henk Verweij uit ‘s-Hertogenbosch gelukt om 61 uur solo te darten. Met deze prestatie heeft hij een nieuw wereld record solo darten gezet. Vrijdag 8 uur begon Verweij aan zijn record poging welke hij officieel op zondagavond de 31ste oktober beĆ«indigden na 61 uur aan de oche gestaan te hebben. Een uitzonderlijke prestatie van Bosschenaar Henk Verweij, in de volksmond word vaak over een kroeg spelletje gesproken. Naast Verweij was het John Netten die 61 uur non-stop plaatjes draaiden, met alle ogen gericht op de dart prestatie van Verweij stond Netten in de schaduw van deze prestatie.

Met MasterFM verzorgde John Netten 61 uur non-stop de darts special op de zender. Officieel nergens vastgelegd maar toch ook een uitzonderlijke prestatie van de dj. Naast de muzikale noot waren het ook de dart vrienden van Verweij afkomstig van Dartvereniging No-Score die hem door de moeilijke uren sleepte.

Het laatste uur van zijn darts marathon nam Verweij het op tegen jeugd talent Levy Frauenfelder. Deze 7 jarige jongen miste tegen Verweij nog de maximale 170 finish, na twee triple 20 scores raakte Frauenfelder de single bull. Van deze kleine man die tot grootse dart prestaties in staat is zullen we nog veel horen. Henk Verweij had niets in te brengen tegen de jonge Frauenfelder die met ruime cijfers van Verweij won. ‘Het was de vermoeidheid, haha’ aldus een trotse Henk Verweij.

Foto: John Netten & Henk Verweij (links naar rechts)