De 6e Havenzicht​/Kuiper infra Masters prooi voor Dick van Dijk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De 6e Havenzicht​/Kuiper infra Masters prooi voor Dick van Dijk

De 6e Havenzicht​/Kuiper infra Masters prooi voor Dick van Dijk

Gisteren waren we aanbeland op de helft van de ranking van de Havenzicht/Kuiper infra Masters. Zo'n 12 spelers hadden de weg gevonden naar het gezellige Cafe Havenzicht in Ridderkerk. Nadat de verwarming op +30 was gezet en de loting had plaatsgevonden, konden we beginnen. Zoals altijd werd er in poules gestart. Nadat de rook was opgetrokken, konden we de volgende balans op gaan maken. Ronald Vissser op de weg terug en 1e in de poule. Michel v Roon, een tijdje weggeweest moest duidelijk even wennen, en werd 3e achter Brain "Cream and sugar" Ruffi en Marco "Mc Vosti" Vos. Het was niet de avond van Ron Willemstein, die een poule trof met Cor Ernst en Dick v Dijk. Cor verloor overigens met 4-0 van Dick.

Na de poules de knock-out fase. Brain Ruffi won duidelijk van Anoop. Dick had zijn handen vol aan Carlo Malta die duidelijk op de weg terug is. Ronald Visser moest het onderspit delven in een onderonsje met Marco Vos. En Roy Gokoel werd bij Cor Ernst aan de zegekar gebonden met 5-2. De Halve finales gingen tussen Brian en Dick en Marco en Cor. Brian zoals altijd traag van spel, wist snel een voorsprong te nemen tegen Dick. Hij wist tot 3-1 te komen. Daarna stokte het een beetje, mede door het spel van Dick. Op 3-3 in de leg van Rufffi, gooide Dick 160 uit voor een 4-3 voorsprong. Deze gaf hij niet meer uit handen en won met 5-3. In de andere halve finale was Cor inmiddels aardig warm geworden, en ging lekker door meet het gooien van tripples en dubbels. Er waren wel een paar kansje voor Marco, maar deze waren vanavond niet aan hem besteed. 5-0 voor Cor.

De verliezersronde, werden 2 eenvoudige overwinningen voor Danny Moonen en Michel v Roon. hun mochten beiden uitmaken wie er de beste was. In een spannende pot was het Michel die Danny nipt voor kon blijven met 4-3. De grote finale ging dus tussen Cor Ernst en Dick v Dijk. Cor had er duidelijk zin in revanche te nemen op de eerdere 4-0 nederlaag in de poule. Zijn eerste beurt was 180! Hij pakte deze leg ook voor een 1-0. Dick hield zijn leg voor 1-1. Zo ging het gelijk op tot 2-2. Cor mocht weer beginnen, en stond na 12 darts op een dubbel. Dick mocht na 9 darts aanleggen voor 129 en gooide deze knap uit. De leg erna was ook voor Dick met een 13 darter. 4-2 voor Dick. Dick ging lekker door en Cor kon gooien wat hij wilde, Dick was niet onder de indruk brak Cor nog een keer binnen de 15 darts, en gooide de laatste leg ook in stijl uit, binnen de
15 pijltjes. Vandaag werd er 20x de maximum score gegooid, waarvan Cor er zelf 7 noteerde. De Hoogste finish was van Dick met 160.

Hieronder nog even alle uitslagen op een rijtje.

Verliezersronde
Halve finale:

Michel v Roon - Nel v Gorp 4-0
Ron Willemstein - Danny Moonen 0-4

Finale:
Michel v Roon - Danny Moonen 4-3

Winnnaarsronde
Kwartfinale:

Brian Ruffi - Anoop 5-2
Dick v Dijk - Carlo Malta 5-3
Ronals Visser - Marco Vos 3-5
Cor Ernst - Roy Gokoel 5-2

Halve finale:
Brian Ruffi - Dick v Dijk 3-5
Marco Vos - Cor Ernst 0-5

Finale:
Dick v Dijk - Cor Ernst 6-2

De volgende speeldag is Maandag 9 januari zoals altijd in "Van Ouds" Havenzicht. Hierbij willen wij iedereen een fijne kerst toewensen en een goed en gezond 2012.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws