Home Nederland Hoofdnieuws De Cirkel Koppel darttoernooi aanstaande vrijdag in Noordscheschut

De Cirkel Koppel darttoernooi aanstaande vrijdag in Noordscheschut

Na het succes van De Cirkel Single darttoernooi is er op vrijdag 8 November de Cirkel Koppel darttoernooi. Er wordt gestreden om de hoofdprijs van € 400.

In April was het Albertino Essers die de single titel voor zich  wist op  te eisen. Vrijdag staat hij weer aan de oche. Dit maal met Wim Kroezen, om een gooi te doen naar de dubbel titel. Concurrentie is er wel degelijk, gezien de namen op de voorinschrijvingslijst. Onder andere de koppels Vincent Kamphuis / Elmar Schiffmacher, Ronald Lenderink / Salmon Renyaan, Kevin Voornhout / Alex Schut gaan proberen om hen van de titel af te houden.

Tevens heeft de organisatie besloten om een prijs uit te delen aan het beste koppel uit Noordscheschut. Verder zijn de prijzen te verdelen in de winnaarsronde tot de laatste 8 en in de verliezersronde tot de laatste  4. De hoogste finish is ook nog € 50 waard.

Om de consumptieprijzen hoeft men zich niet druk te maken want voor dit speciale evenement zijn ook speciale muntprijzen. 12 muntjes voor € 20 en 6 muntjes voor € 10.

Een professionele wedstrijdleiding zal het toernooi gaan leiden. 16 banen zullen hiervoor klaarstaan. De zaal gaat open om 18:30 uur. Inschrijven tot 19:30 uur. Voorinschrijvingen zijn mogelijk via infodecirkel@gmail.com of 06-31070256 of 06-23771870. Voorinschrijvingen tot donderdag 7 november 20.00 uur maken kans op een gratis deelname.  De winnaars hiervan worden nog dezelfde avond op de hoogte gebracht. Inschrijfgeld bedraagt € 15 per koppel. Meer informatie vind u op https://www.facebook.com/events/1410151372536133/?fref=ts

De BeukenootFM  zorgt voor de muziek en zal EMD dartshop klaarstaan  om u te voorzien van de benodigde reserve onderdelen of zelfs nieuwe pijlen en dartborden.

Adres:   Dorpshuis De Cirkel

Jan Naardingweg 1

7914 PM Noordscheschut (nabij Hoogeveen)