Tweede editie van dartsmagazine Inside Darts in Engels online Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tweede editie van dartsmagazine Inside Darts in Engels online

Tweede editie van dartsmagazine Inside Darts in Engels online

De tweede editie van het dartsmagazine Inside Darts is zojuist online verschenen. Hierin wordt uiteraard aandacht geschonken aan de inmiddels overleden Jocky Wilson maar ook interviews met de huidige wereldkampioenen Adrian Lewis, Christian Kist en Anastasia Dobromyslova komen aan bod.

Inside Darts is een magazine dat online zal verschijnen maar zal voor abonnees ook als geprinte versie beschikbaar zijn. Een abonnement kost € 15 per 6 maanden voor de geprinte versie en voor maar € 6 kun je maandelijks de Nederlandse online versie lezen.

De bijdrage voor het nieuws uit de Nederlandse en Duitse hoek van de wereld komt van de hand van Dartfreakz-redacteur Angela van Hees. Zo ook het interview met Christian Kist dat in deze editie centraal staat.

De tweede editie in het Engels staat inmiddels online en de Nederlandse versie volgt binnen enkele dagen op www.insidedarts.co.uk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws