De inschrijvingen voor de Texel Darts Trophy gaan maandag open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De inschrijvingen voor de Texel Darts Trophy gaan maandag open

De inschrijvingen voor de Texel Darts Trophy gaan maandag open

Maandagmorgen om 9.00 uur gaan de inschrijvingen open voor de Texel Darts Trophy 2020. De organisatie verwacht dat het toernooi snel vol zal zitten dus wees er snel bij! Je moet er rekening mee houden dat het even kan duren voor je een bevestiging krijgt i.v.m. de vele aanvragen op korte termijn De organisatie behoudt zich het recht voor om alle finalewedstrijden via live stream wereldwijd uit te zenden en gaat er dan ook vanuit dat alle deelnemers die zich inschrijven akkoord gaan met dit gegeven. Er wordt voor de komende editie gespeeld in de nieuwe evenementenhal op maar liefst 90 dartbanen, hierdoor kan het toernooi ook meer deelnemers inschrijven dan de voorgaande edities.Het maximum aantal deelnemers komt nu op: Vrijdagavond 350, Zaterdag 700 singels en zondag, 350 koppels.

Het thema van deze editie is : Country dus alles zal in die sfeer gebracht worden. Zo zal er op zaterdagavond een heuse workshop line dancing plaatsvinden en zal ook het eten dit weekend geheel in country stijl zijn.

Er zal een sluis gebouwd worden tussen de nieuwe hal en het befaamde bruine café Paal O, zodat iedereen kan genieten van de darts in de hal, de rust in het paviljoen en de gezellige drukte in Paal 0.

Er zijn dit jaar ook gloednieuwe en prachtige chalets gebouwd op het park.
Voor foto’s en impressies van deze nieuwe verblijven verwijzen we u graag door naar de website: link

Namens de organisatie,
Jan en Gerry

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws