Home Nederland Hoofdnieuws In Driebergen gingen de titels naar Martin Soethof en Tamara Schuur

In Driebergen gingen de titels naar Martin Soethof en Tamara Schuur

CLOD2011_2_001DF

Vandaag is het na 5 maanden rust weer actie op de NDB vloer. In Health Center Hoenderdaal te Driebergen strijden de darters weer op de eer, bekers en felbegeerde punten. Gastheer is de DBMN (darts Bond Midden Nederland), in Driebergen is door de DBMN alles uit de kast gehaald om een goed toernooi neer te zetten. We moeten terug naar de zonnige maand mei. Op 22 mei wisten Jan Dekker en Aileen de Graaf in het Groningse Leek de ranking te winnen. De opkomst was niet best in Leek, slechts 119 heren en 30 dames streden om de titel in Leek. Door het wegvallen van de ranking in september is er een lange ‘zomerstop’ geweest. Vandaag komen de pijlen uit het vet en liggen de oches weer keurig voor de borden. Zodra de uitslagen binnen zijn kunt u ze hieronder terug vinden, tot die tijd zullen we zoveel mogelijk updates plaatsen vanaf locatie.

Remon Hurrebrink heeft met zijn tweede positie de eerste NDB Zuiderduin Masters wildcard afgedwongen. Klik hier om het artikel te lezen.

Bij de dames won Tamara Schuur van Rilana Erades, met onderandere twee 14 darters werd Erades van het podium geblazen. Voor Erades een mooie prestatie de tweevoudig Lakeside deelneemster is weer hard op weg terug te komen aan de top. Vorige week won Schuur ook al de CLOD in Egmond aan Zee waardoor we Tamara Schuur in actie zien komen op het grote Zuiderduin TV podium.

In het heren toernooi grepen Willy van de Wiel en Ruzdija Hopic net naast het podium. Free Willy verloor van Hurrebrink met 1-2 en Ruzdija Hopic van de latere winnaar Martin Soethof.(2-3) De finale eindigde in een 4-3 voordeel voor Martin Soethof. Uit de 154 ingeschreven heren kwam Soethof dus als beste uit de bus. Bij de dames verschenen 32 deelneemsters. In het jeugdtoernooi gingen 12 aspiranten, 14 meisjes en 33 jongens van start.

Heren laatste 16:
{sheet 449}

Dames laatste 8:
{sheet 448}

Jongens laatste 16:

{sheet 446}
Meisjes laatste 8:
{sheet 445}
Aspiranten laatste 8:
{sheet 447}