Home Nederland Hoofdnieuws Oale Jan en Havenzicht starten SuperLeague seizoen met winst

Oale Jan en Havenzicht starten SuperLeague seizoen met winst

SL-wedstrijdverslag

Gisteren is de SuperLeague in Nederland ook weer van start gegaan. The Switch uit Den Haag mocht als kersvers hoofdklasse team op bezoek bij de regerend kampioen Oranjebar. The Switch met onder andere Raymond van Barneveld is uitgebreid met CLoD finalist Mike Zuydwijk en Yordi Meeuwisse deed het goed in hun debuut. The Switch speelde gelijk tegen de kampioenen in Mariahout. De nummer twee uit het vorige seizoen is versterkt met Michael van Gerwen en Jordy Terburg en maakte de trip naar Ridderkerk. Met de versterking van Mareno Michels, Jeroen van Die en Jeff de Ruyter wist Havenzicht met 6-4 te winnen van de nummer twee van het vorige seizoen die het gisteren zonder Mighty Mike moesten doen.

Kjelvik bleef vandaag in het Noorden. Uit tegen Café Oale Jan die met het zelfde team als vorig jaar aan dit seizoen begon. In het team van Kjelvik namen Salmon Renyaan, Henk Westerhof en Elmar Schiffmacher plaats, Kjelvik darts verloor hun eerste wedstrijd tegen de mannen van Cafe Oale Jan met 6-4.

Café de Schot 1 in Zaandam tegen speelde tegen De Vrijbuiter Cashino 1, Quin Wester de nummer twee van de jeugdranking maakt zijn debuut in de SuperLeague bij De Vrijbuiter. De Schot uit Zaandam met Remco van Eijden, Bas van Elk, Erwin Renkema en Marcel Ruiters die versterkt zijn met Marco Buitenhuis, Michiel Besters, Kevin Heine, Coen Phillipson en Paul Rothuizen spelen gelijk 5-5.

Café de Schot – Vrijbuiter 5-5
Oranjebar – The Switch 5-5
Café Oale Jan – Kjelvik Darts 6-4
Havenzicht – L&L Nederhemert 6-4