De verkiezingen voor de Dartfreakz Awards zijn geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De verkiezingen voor de Dartfreakz Awards zijn geopend

De verkiezingen voor de Dartfreakz Awards zijn geopend

Vanaf heden is het mogelijk om een stem uit te brengen op jouw favoriete dartspelers van afgelopen jaar. Onlangs maakten we al bekend wie er behoren tot de genomineerden in de categorieën heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten. Tot en met 1 november kun jij stemmen uitbrengen waarna de 8 heren, 5 dames, 5 junioren, 3 meisjes en 3 aspiranten met de meeste stemmen zich plaatsen voor de eindverkiezing die in december plaatsvindt. Met het geven van jouw stem maak je tevens kans op een leuke prijs. Welke prijs hieraan is verbonden maken we later deze week bekend.

Om de stemming gecontroleerd te laten verlopen wordt er een kleine vergoeding gevraagd van € 0,90. Hiermee zorgen we ervoor dat de stemming volledig eerlijk verloopt zonder dat er oneindig stemmen kunnen worden gegeven. Tevens vragen we aan iedereen die een stem uitbrengt om zijn of haar naam en e-mailadres in te vullen aangezien er uit alle deelnemers uiteindelijk een loting wordt verricht waaraan een prijs is verbonden.

Stemmen kan op deze pagina waarbij je per categorie jouw favoriete spelers kan selecteren. Je stem wordt pas geteld zodra je na het invullen de code hebt ingevuld die je per telefoon ontvangt.

DARTFREAKZ AWARDS VERKIEZING: BRENG JOUW STEM UIT
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws