Home Nederland Hoofdnieuws De vijfde overwinning op rij voor Dick van Dijk, Van Eck is...

De vijfde overwinning op rij voor Dick van Dijk, Van Eck is runner-up

1e-Dick-van-Dijk openSliedrecht

Gisteren werd weer de wekelijkse ranking van darts4life gespeeld in Heenvliet. Vandaag waren en 37 deelnemers die een gooi wilde doen naar de overwinning. Sommige spelers kwamen zelfs op de fiets,en eentje mocht zelf wat eerder van huis, om het tournooi te gaan regelen. Sommigen dachten het lek boven te hebben (andere pijlen) en waren klaar voor de strijd. Zoals gebruikelijk poules om mee te beginnen.

Vandaag weer enkele verrassingen. Zo werd Nigel Lloyd 2e achter “good old” Sjaak Beijer,ging Ruud Elshout naar de winnaarsronde (jawel,eindelijk) en stond Gerard van Eck onder hoogspanning en werd 1e! Met Rob Slavenburg, hadden we een oude bekende die zijn pijlen na een paar jaar weer gevonden had,en ook 1e werd in zijn poule. Raymond vd Ende had vandaag zijn dag even niet,en werd 3e in zijn poule, achter Michael van Eibergen en Dick van Dijk. De poule des doods, was deze keer die van Marco Voss, John Penders, Nel van Gorp en Dennis de Bruin. Dennis was scherp, en gooide de hoogste finish van de dag (137) met 2x tops. Nel van Gorp wees Marco Voss terug met 2-1(1x 180 Nel) Het was uiteindelijk John Penders die 2e werd achter Dennis, door eeen moeizame overwinning op Nel. 

Dan nu de uitslagen vanaf de laatste 8 in de winnaars en verliezersronde.

Laatste 8 verliezersronde:
Nel van Gorp – Patrick van Rosmalen 2-1
Donny den Exter – Maurice Jansen 2-0
Marco Voss – Nigel Lloyd 0-2
Raymond vd Ende 0 Janny Jansen 2-0

Nel van Gorp – Donny den Exter 0-2
Nigel Lloyd – Raymond vd Ende 2-1

Finale:

Donny den Exter – Raymond vd Ende 0-3

Winnaarsronde:

Dennis de Bruin – Gerard van Eck 2-3
Michael van Eibergen – Uwe Lammers 3-2
John Penders – Marco van Winsen 3-0
Dick van Dijk – Antonio Zon 3-0

Gerard van Eck – Michael van Eibergen 4-1
Dick van Dijk – Marco van Winsen 4-0

Finale:

Dick van Dijk – Gerard van Eck 4-1

Vandaag zat Raymond in de verliezersronde, en kon deze winnend afsluiten, ten koste van Donny den Exter. In de Winnaarsronde, een paar spannende partijen. Zo won Gerard van Eck, nipt met 3-2 van Dennis de Bruin,en Michale van Eibergen met dezelfde cijfers van Uwe Lammers. de halve finale’s waren niet echt spannend,en zagen Dick en Gerard winnen. Gerard “220 volt” van Eck was deze keer de verrassing van de dag en mocht in de finale aantreden tegen……Wederom Dick van Dijk.

Dick, had al 4 overwinningen op zijn naam staan, en had belooft er 5 op rij te winnen. Dick hield woord, en won ook zodoende de 5e ranking op rij. Gerard wist nog wel 1 leg te pakken,maar daarna was het snel gedaan voor hem. Vandaag was het Dennis de Bruin die met 137 de hoogste finish noteerde. 16x werd vandaag ondanks de hitte een 180 gegooid, en was het wederom Dick die de meeste had (4x) op de voet gevolgd door Nel van Gorp (2x). Volgende week is het weer zover,en dan staat de 6e ranking op de agenda. Namens Marco Voss en John Penders bedanken wij iedereen voor de aanwezigheid, en zien we elkaar graag volgende week weer terug in Heenvliet.

Mvg De Organisatie
.