De Zwaan, Schuurman en Roelofs winnen jeugdtitels Open Fries Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Zwaan, Schuurman en Roelofs winnen jeugdtitels Open Fries

De Zwaan, Schuurman en Roelofs winnen jeugdtitels Open Fries

De winnaars van de zesde NDB Ranking in Leeuwarden zijn Jeffrey de Zwaan bij de junioren, Joyce Schuurman bij de meisjes en Colin Roelofs bij de aspiranten gewonnen. De finale bij de junioren was er één van hoog niveau waarbij Quin Wester en Jeffrey de Zwaan elkaar troffen. Ze hebben elkaar al vaak ontmoet in een finale en dit keer viel het de kant van The Black Cobra op. Wester gooit nog een 167-finish in de vierde leg maar De Zwaan besluit de partij met een 130-finish voor 4-2.

Bij de meisjes is de winst gegaan naar Joyce Schuurman die in de finale met 3-0 te sterk was voor Louise Bunk. In de halve finale won Schuurman van Kyana Frauenfelder die met een gedeelde derde plaats een prima prestatie wist neer te zetten. De andere halve finaliste was Annet van Elten.

In het aspirantentoernooi was het Colin Roelofs die de grootste beker mocht meenemen. In de eindstrijd versloeg hij Kevin Doets met 3-1. Op weg naar deze finale won Roelofs o.a. van Mike van Duijvenbode en Jitse van der Wal. Kevin Doets was op zijn beurt eerder de betere in de strijd met Mitchell Kamps en Maarten-Dirk Woord.

In totaal namen er 27 junioren, 12 meisjes en 18 aspiranten deel aan de zesde NDB ranking.

Voor een verslag en de uitslagen bij de senioren zie dit artikel.

Junioren

Meisjes

De Zwaan, Schuurman en Roelofs winnen jeugdtitels Open Fries

Aspiranten

De Zwaan, Schuurman en Roelofs winnen jeugdtitels Open Fries
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws