Deelname PDC Jeugd WK komt mogelijk in gevaar voor Ricky de Vos Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Deelname PDC Jeugd WK komt mogelijk in gevaar voor Ricky de Vos

Deelname PDC Jeugd WK komt mogelijk in gevaar voor Ricky de Vos

Ricky de Vos heeft zich via de Youth Order Of Merit geplaatst voor het PDC WK onder 21. Hij zou hier uiteraard heel erg graag aan deelnemen alleen heeft hij één probleem, de financiën. De Vos heeft er het geld niet voor en sponsoren zijn in deze tijd van het jaar niet tot nauwelijks te vinden.

Ricky de Vos: “Ik heb in 2012 een bijzonder slecht jaar achter de rug. Hierdoor woon ik op mezelf en moet ik de huur ook elke maand betalen. Ik heb het gewoon niet.”

“Ik ben op zoek naar 1, 2 of misschien wel 3 bedrijven/vrienden/darters die mij willen helpen aan een totaal bedrag van € 500,-. Hiervan kan ik aan het PDC U21 wereldkampioenschap deelnemen en kan ik aan de drie volgende jeugd tours meedoen. Over het prijzengeld valt te praten,” aldus Ricky.

"Ik hoop vóór 14 februari één of meerdere sponsoren te hebben gevonden, anders moet ik helaas afzeggen voor het WK."

Het PDC Jeugd Wereldkampioenschap wordt op 22 maart te Barnsley gespeeld. Dan strijden 64 jeugdspelers voor de felbegeerde finaleplek. De finale van het Jeugd Wereldkampioenschap wordt op 16 mei in de O2 te London gespeeld tijdens de play-offs van de Premier League Darts 2013.

Wil jij Ricky de Vos ondersteunen of heb jij een idee waarbij hij geholpen kan worden? Laat het ons weten via [email protected] en we brengen je in contact met Ricky.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws