Den Bosch is een nieuwe dartsranking rijker op dinsdagavond Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Den Bosch is een nieuwe dartsranking rijker op dinsdagavond

Den Bosch is een nieuwe dartsranking rijker op dinsdagavond

No-Score Dinsdagavond Ranking; voor veel darters in en rond Brabant was dit een begrip. Van heinde en ver kwamen darters hiernaartoe om zich, onder de bezielende leiding van wedstrijdleider Patrick Megens en voorzitter Bas vd Berk, te meten met de andere darters. Het niveau was altijd top, spelers als Micheal van Gerwen, Kim Huybrechts, Jelle Klaassen en Benito van de Pas waren vaak terugkerende gezichten. Spelers van Den Haag tot Antwerpen kwamen naar de ranking om zich te meten met deze en vele andere toppers.

Helaas bleek de verhuizing naar een ander pand het begin van het einde voor de vereniging No-Score en de gelijknamige No-Score Dinsdagavond Ranking.

Jarenlang is er door veel darters met weemoed teruggedacht aan de No Score Ranking, nagenoeg iedereen vond het de beste training die men had gehad om hun dartniveau op te vijzelen. Na jaren zonder geschikte dinsdag ranking in Den Bosch, is er een geschikte ruimte gevonden om, in de stijl van de No-Score Dinsdagavond Ranking, een nieuwe ranking op te starten in Den Bosch.

Sportcafe De Schutskamp (bekend van de gelijknamige zondag ranking) zal vanaf dinsdag 8 september gaan starten met een tweewekelijkse (om de week) Dinsdagavond Ranking. Gezien het succes van de Zondag Ranking, gaan de organisatoren ervanuit dat ook deze ranking een succes gaat worden en dat dit een goede opvolger wordt van de immens populaire No-Score Ranking.

De eerste ranking zal plaatsvinden op dinsdag 8 september 2015, inschrijven tot 19.30. Het betreft een 7 tal ranking avonden en 1 finaleavond die gespeeld gaat worden op 15-12-2015. Het speltype zal hetzelfde zijn als bij de toenmalige No Score Ranking; Dubbel Knock-Out, best of 5. Kosten voor deelname zijn 6 euro per persoon, waarbij men een consumptie gratis krijgt. Ongeveer de helft wordt op de dag uitgekeerd en het restant gaat naar de finale-, mystery finish- en 9 darter pot.

Voor meer informatie: Op Facebook Leo Hendriks of Schutskamp Darts, of www.schutskamp.vliegt.nl

Den Bosch is een nieuwe dartsranking rijker op dinsdagavond

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws