Derde kwalificatiedag van OSR kent opnieuw een andere winnaar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Derde kwalificatiedag van OSR kent opnieuw een andere winnaar

Derde kwalificatiedag van OSR kent opnieuw een andere winnaar

Deze week was het alweer tijd voor de derde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking editie 28. Een gemêleerd gezelschap was dinsdag aanwezig om te strijden voor de ranking punten met als doel kwalificatie voor de finaledag en de kans op de inhoud van de Mysterie Box.

Na de groepsfase bleven Wouter Vaes, Mark Giepmans, Leander Meyers, Davy van der Zande, Kevin Lens, Yoeri Duijster, Andre Duijster en Kevin Verbakel over om te spelen voor de dagzege, de overige deelnemers mochten verder strijden voor de troostprijs.

Kevin Lens, Andre Duijster, Wouter Vaes en Leander Meyer gingen er vervolgens in de kwartfinales af. In de aansluitend gespeelde halve finales bleken Davy van der Zande (4-0 tegen Kevin Verbakel) en Yoeri Duijster (2-4 tegen Mark Giepmans) de sterkste en konden zich opmaken voor de finale.

Voorafgaand aan de grote finale werd eerst nog de troostfinale gespeeld waarin Jos Rovers het mocht opnemen tegen Jean Coussaert. Helaas voor Jos was Jean veel te sterk en werd hem geen leg gegund. Met 0-4 ging de winst naar Jean Coussaert die hiermee tijdens zijn eerste deelname ook direct een succesje boekte.

In de grote finale was het verschil tussen beide finalisten minder groot. In een spannende wedstrijd bleek Youri het meest doeltreffend en hield met een 5-2 overwinning Davy van zijn tweede dagzege op rij. De overwinning van Yoeri Duijster betekende ook dat de 28e OSR nu drie verschillende dagwinnaars heeft in evenveel kwalificatiedagen. Rest nog te melden dat de Mysterie Bod gesloten bleef; het winnende getal 110 werd door geen van de deelnemers gefinished.

Uitslag kwalificatie dag 03; 1. Yoeri Duijster 2. Davy van der Zande 3. Mark Giepmans en Kevin Verbakel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 4 van de Oranjebar Super Ranking 28 wordt gespeeld op dinsdag 23 oktober 2018. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws