Home Nederland Hoofdnieuws Dick van Dijk wint Darts4life ranking in café Meiburg te Zuidland

Dick van Dijk wint Darts4life ranking in café Meiburg te Zuidland

Gisteren werd er in het gezellige cafe Meiburg te Zuidland de Darts4life ranking gehouden. Totaal 38 deelnemers dit keer aan de oche. Dit keer geen John Penders, die wegens vakantie verplichtingen niet kon. Het Duo Voss-Povenelli zorgden voor een vlekkeloos verlopen tournooi. Raymond vd Ende kon ook niet komen deze keer,en ziet dus steeds meer mensen dichterbij komen op de ranking. Nadat de poules waren gespeeld, kon iedereen beginnen aan de knock-out fase.

Hieronder alles uitslagen zoals die gespeeld zijn.

Verliezersronde:

Dominique Povinelli – Jeroen Koopmans 2-1
Ron Wolf – Marco Voss 2-1
Nigel Lloyd – Nel van Gorp 2-0
Leen v Herwijnen – Stefan Engelmoer 2-0

Dominique Povinelli – Ron Wolf 2-0
Nigel Lloyd – Stefan Engelmoer 2-1

Dominique Povinelli – Nigel Lloyd 0-3

Winnaarsronde:

Dick van Dijk – Arjan Poortvliet 3-2
Dennis de Bruin – Frans Borsten 2-3
Sjaak Beyer – Peter vd Veen 1-3
Donny den Exter – Michel van Winsen 0-3

Dick van Dijk – Frans Borsten 4-2
Peter vd Veen – Michel van Winsen 4-2

Dick van Dijk – Peter vd Veen 5-1

Vandaag een keer geen Nigel Lloyd in de winnaarsronde. Het verschil tussen hem en de nummer 3 op de ranking Dennis de Bruin is miniem, en zal pas op de finaledag beslist worden. Marco van Winsen had vandaag net als Ruud Elshout zijn dag niet, en beiden gingen bij de laatste 16 exit. Broer Michel deed het vandaag beter, en kon het redden tot aan de halve finale. Peter vd Veen was in vorm vandaag, en kon zich plaatsen voor de finale. Dick, had het vandaag een stuk moeilijker, en kroop door het oog van de naald tegen zowel Arjan Poortvliet, als tegen Frans Borsten. Beiden kregen kansen genoeg,maar miste net de de koelbloedigheid om het af te straffen.

De finale, was er 1 die maar 1 kant opging… Voor Peter was het de eerste keer dat hij de finale haalde tegenover Dick, die van de 8 vorige finale’s er ook 8 won. Peter toch moegestreden kon geen vuist maken tegen Dick, die dan ook makkelijk met 5-1 won, en daarmee zijn 9 overwinning op 10 tournooien. Dick wist vandaag ook de meeste 180ers te gooien, nl 4 stuks. Hoogste finish voor Peter vd Veen met 113. Volgende week, de op 1 na laatste ranking voor de finaledag ( dubbel punten dan) Dus iedereen kan nog wat plaatsen op schuiven op de ranking. Graag zien we iedereen volgende week weer terug in Cafe Meiburg te Zuidland. Namens, Marco Voss en Dominique Povinelli, Ciao en tot ziens.
.