Dick van Dijk wint finaledag van Havenzicht-Kuiper infra Masters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dick van Dijk wint finaledag van Havenzicht-Kuiper infra Masters

Dick van Dijk wint finaledag van Havenzicht-Kuiper infra Masters

Gisteren was het zover, na 12 speelronden, stond de finaledag op het programma. Vandaag stonden 14 spelers aan de streep voor de titel Havenzicht-Kuiper infra Masters. Brian Ruffi, ex-Ccobracabana, viaductje, Havenzicht, was ruim op tijd, dus kon er op tijd gestart worden. In poule 1 waren het Jeroen van Die en Dick van Dijk die naar de laatste 8 gingen met Ronald Visser en Carlo Malta op plek 3 en 4. In poule B was het Stefan Couwenberg die voor Jan Karel eindigde als eerste, met Marco Voss en Ron Willemstein op 3 en 4.

In poule C was het Cor Ernst die eerste werd voor Hans vd Giessen en Wesley Plazier. En de laatste poule was voor Roy Gokoel, met Brian Ruffi op 2. Danny Moonen eindigde als 3e.

Na de poule de knock-out fase:
Dick van Dijk - Hans vd Giessen 5-0
Stefan Couwenberg- Brian Ruffi 5-2
Cor Ernst - Jeroen van Die 5-4
Roy Gokoel - Jan Karel 5-4

Twee prachtige wedstrijden op het scherpst van de snede, waarbij Cor en Roy het meest gelukkig waren.

Halve finale:
Dick van Dijk - Stefan Couwenberg 6-1
Cor Ernst - Roy Gokoel 6-3

Bij Stefan en Roy was het goede er voor beiden een beetje af in deze wedstrijd. Beiden konden niet echt meer in hun spel komen, waar Dick en Cor dankbaar gebruik van maakte.

Finale:
Dick van Dijk - Cor Ernst 2-1 ( 0-3, 3-1, 3-1)

Het was Cor die furieus starte in de finale en Dick geen kans gaf de eerste 3 legs. Dus de eerste set voor Cor. Even leek het erop, dat Dick helemaal geen kans meer zou hebben en het een vrij simpele 2-0 voor Cor zou worden. Dick kon de eerste leg in de 2e set pakken, en dat gaf hem wat vertrouwen. Cor kon maar nipt met een mooie 133 finish een break van Dick voorkomen. Dick niet aangeslagen, opende de volgende leg met 140, 140, 140 en behield zijn eigen leg. Cor kon niet voorkomen dat Dick ook de volgende leg pakte, en er 1-1 in sets van maakte.Cor mocht die laatste set beginnen en werd wederom gebroken door Dick, die ook de daaropvolgende leg pakte. Cor maakte er vervolgens 2-1 van, door zijn eigen leg te behouden. Dick mocht de laatste leg starten, en gaf dat voordeel niet meer uit handen.

Dick van Dijk was dus de winnaar van de Havenzicht Kuiper infra Masters 2012. Iedereen bij deze bedankt voor een goed en geslaagd seizoen,en ook alle aanwezigen en supporters. Namens Jan de Vormer en mijzelf, zien wij u graag terug bij " Van ouds Havenzicht" te Ridderkerk.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws