Didam International Open gaat definitief niet door Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Didam International Open gaat definitief niet door

Didam International Open gaat definitief niet door

Deze week is officieel bekend gemaakt dat de Didam International Open, welke gepland stond in het weekend van 21/22 augustus, niet doorgaat. De Nederlandse Darts Bond betreurt dat het niet is gelukt om dit toernooi organisatorisch rond te krijgen. Nadat Henk Westerdaal zich vorige week terugtrok uit de organisatie, heeft de NDB samen met de overgebleven partijen de mogelijkheden bekeken om de organisatie van dit toernooi over te nemen.

De Didam International Open maakt deel uit van de International Darts Tour of the Lowlands, een toernooiencyclus in België en Nederland waarvan de afzonderlijke toernooien allemaal WDF/BDO-punten dragen.

De NDB hecht veel belang aan de voortgang van de cyclus, maar kan in dit geval niet garant staan voor de financiële risico’s die de organisatie met zich meebrengt. De NDB is van mening dat haar rol enkel faciliterend is.

Spelers die zich al hebben ingeschreven, en het inschrijfgeld willen terugvorderen, kunnen zich wenden tot de organisatie van de IDTL.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws