Dit weekend zijn er weer vijf Darts4KWF toernooien met tickets Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dit weekend zijn er weer vijf Darts4KWF toernooien met tickets

Dit weekend zijn er weer vijf Darts4KWF toernooien met tickets

Darts4KWF en organiseren het KWF Kankerbestrijding darttoernooi 2012. Tot worden door heel Nederland in de d’art9 centers van d’art9, 48 toernooien gehouden. Iedereen maakt kans op een van de vele prijzen, ook voor teams, verloting van de prijzen na

De d’art9 centers zijn dart cafés, waar iedereen welkom is en waar darten voorop staat. Hieronder de centers waar deze week gespeeld wordt. Zorg dat je minimaal een half uur voor aanvang aanwezig bent.

The Legend, vrijdag 27 juli 2012, 20.00 uur Marktstraat 29, 8601 CS, Sneek
The place to be!!!! In het seizoen 2010-2011 speelden er 2 superleague teams in bar the Legend. Legend Sneek 1 speelt in de hoofdklasse. Een echt dartcafé, kom langs en plaats je voor de finale van het Dart4KWF toernooi.

Cafe Havenzicht, zaterdag 28 juli, 20.00 uur Havenstraat 3, 2984 AC, Ridderkerk
In café "van ouds" Havenzicht wordt u op uw wenken bediend door het personeel dat zijn beste beentje voor zet om het de klant naar de zin te maken. Havenzicht speelt al weer jaren mee in de Superleague hoofdklasse en behoort daar tot de toppers. Buiten de momenteel meest succesvolle ranking in de regio die in Havenzicht wordt gespeeld, hebben ook de nodige teams hun thuishaven in "van ouds" Havenzicht. Voldoende redenen om hier aan het Darts4KWF toernooi mee te doen.

Het Wapen van Almere, zaterdag 28 juli 2012, 20 .00 uur Hengelostraat 8a, 1324 GM, Almere
Cafe het Wapen van Almere is een sfeervol en gezellig d'art9 center, waar 11 goed onderhouden dartbanen klaar liggen om een geslaagd Darts4KWF toernooi te houden.

Cafe de Schot, zondag 29 juli 2012, 14 .00 uur Zuiddijk 65, 1501 CC,?Zaandam
Het eerste d'art9 center van Nederland! Café De Schot te Zaandam, in dit gezellige, toegankelijke café, met 5 dartbanen is elke darter welkom. Kom hier a.s. zondag een gooi doen voor plaatsing in de finale van het Darts4KWF toernooi.

FEO, zondag 29 juli 2012, 14 .00 uur Gerechtkade 146, Groningen
In het gebouw van de speeltuin vereniging FEO, worden twee losse Darts4KWF toernooien georganiseerd. Een deel van de consumptie prijs wordt door de organisatie van de FEO beschikbaar gesteld aan Darts4, waarvoor onze dank. Doordeweeks is het er gezellig druk met competitie darten op alle niveaus. Tevens wordt er veel getraind door bekende Nederlandse darters en aanstormend talent.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws