Home Nederland Hoofdnieuws Drukkerij Westerlaan Open 2010

Drukkerij Westerlaan Open 2010

DrukkerijWesterlaanOpen2010

Op 30 mei aanstaande vindt er in Lichtenvoorde bij Hotel Restaurant ’t Zwaantje te Lichtenvoorde een groots dartsgala plaats. Een dag na het Drukkerij Westerlaan Open singletoernooi betreden maar liefst 7 wereldtoppers het podium in de grote zaal. Aan het Drukkerij Westerlaan Dartsgala wordt deelgenomen door Ted Hankey, Tony O’Shea, Colin Lloyd, Co Stompé, Steve Beaton, Mervyn King, Wayne Mardle én de qualifier van het toernooi op zaterdag 29 mei. Elke deelnemer op zaterdag, groot en klein, jong en oud, maakt kans om tegen deze absolute wereldtoppers te kunnen spelen. Daarnaast is er ook nog 1000 euro te verdelen onder de winnaars in de verliezers- en winnaarsronde. Tijdens het gala, dat begint om 14.00 uur, staan de wedstrijden onder deskundig toezicht van mastercallers Jacques Nieuwlaat, bekend van onder andere SBS6, en de Engelse caller Richard Ashdown.

Uiteraard is het mogelijk dit spektakel live mee te maken. Toegangskaarten á € 15,- per stuk kunnen gekocht worden bij Café de Schatberg aan de Raadhuisstraat te Lichtenvoorde of via de site van het toernooi: www.westerlaanopen.nl De toppers spelen niet alleen om de eer. Indien zij een topprestatie leveren – het gooien van een 9 darter – dan sleept de speler een gloednieuwe auto ter waarde van 9500 euro in de wacht. Reken maar dat ze daar voor gaan.

Tijdens het gala wordt er niet alleen aan darts gedacht, maar ook aan het goede doel. Er wordt naast een verloting een veiling georganiseerd ten behoeve van de Stichting MS, Multiple Sclerose. Naast prachtige gesigneerde airbrushed schilderijen van de professionele spelers brengen zij ook persoonlijke stukken onder de hamer. Stichting de Schatberg hoopt hiermee ook dit jaar weer veel geld op te brengen voor het goede doel.

Voor meer informatie en ook voor inschrijvingen kunt u terecht op onze website. Wij hopen u te begroeten als deelnemer op 29 mei dan wel als toeschouwer op 30 mei.

Drukkerij Westerlaan Dartsgala: Topdarts in de Achterhoek.