Dubbelslag was hét moment voor Van Barneveld afgelopen weekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbelslag was hét moment voor Van Barneveld afgelopen weekend

Dubbelslag was hét moment voor Van Barneveld afgelopen weekend

De dubbelslag die Raymond van Barneveld afgelopen weekend maakte met de winst van zowel de vijfde als de zesde UK Open Qualifier was de prestatie die de meeste indruk maakte op de dartsliefhebbers die met veel plezier de verrichten van de Hagenees volgen. Dit blijkt uit de poll waarop in totaal 48 stemmen werden uitgebracht en waarbij 90 procent deze mening deelde. Het feit dat de Nederlander bovendien nog een 9-darter gooide op zaterdag was een leuke toevoeging maar werd niet ervaren als de prestatie van het weekend.

Inmiddels staat er weer een nieuwe poll online welke in het teken staat van de Bull's German Open van aankomend weekend. Vorig jaar wist Benito van de Pas de titel te pakken door in de finale Tony O'Shea te verslaan. De huidige stelling luidt dat ook dit jaar de titel weer zal worden opgeëist door een Nederlander. Laat jouw mening horen en breng je stem uit op de voorpagina.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws