Duits merk Karella Darts bereikt akkoord met Martijn Verdaasdonk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Duits merk Karella Darts bereikt akkoord met Martijn Verdaasdonk

Duits merk Karella Darts bereikt akkoord met Martijn Verdaasdonk

Karella is een van de toonaangevende Duitse merken in de dartsindustrie, die alles heeft wat een professionele speler nodig hebt. Sinds 2019 voert Karella actieve sponsoring met spelers uit Oostenrijk en Duitsland. Maar voegt nu ook hun eerste Nederlander toe aan hun Karella Team.

Daniel Abbenseth (Winsport.de):
"We weten hoe populair darten is in Nederland en daarom willen we Martijn steunen op zijn weg naar de PDC. We kijken uit naar de toekomst, want Martijn is niet alleen een groot talent, maar ook een geweldig type karakter dat perfect past bij onze manier van bedrijfsfilosofie."

Martijn Verdaasdonk:
"Toen ik begin dit jaar mijn contract tekende bij het management van Mach Darts Limited werd mij gelijk verteld dat ze opzoek gingen naar een passende materiaal sponsor. Nadat Marco Vrolijk (Managing Partner Mach Darts Limited) diverse gesprekken had gevoerd met Karella Darts en vol lof mij op de hoogte bracht van de interesse was ik verheugd om het gesprek aan te gaan. Karella heeft momenteel alleen Duitse en Oostenrijkse darters onder contract staan en ik voel me dan ook zeer vereerd om als eerste Nederlandse darter een contract te hebben bij Karella. Tijdens de kennismaking met Daniel Abbenseth hebben we het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Nu ik onder contract staat bij een toonaangevend merk in de Duitse Darts industrie geeft dit mij een boost om mijzelf klaar te stomen voor de PDC Q-school in 2022."

Marco Vrolijk (Mach Darts Limited):
"Ik ken Martijn nu al geruime tijd en binnen de IEDB (International Elite Darts Board) waarin hij toonaangevend spel vertoond en al veel toernooien op zijn naam heeft weten te schrijven. Het is prachtig om te zien dat een merk als Karella Darts tevens het vertrouwen in Martijn heeft uitgesproken. Na diverse fijne gesprekken waarin we voelde dat Karella Darts de perfecte schakel naar succes gaat worden voor Martijn kijken we erg uit naar de toekomst en de samenwerking tussen Mach Darts Limited en Karella Darts."

Duits merk Karella Darts bereikt akkoord met Martijn Verdaasdonk


0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws