Home Nederland Hoofdnieuws “Dutch Dynamite” Rilana Erades tekent sponsorcontract met Winmau

“Dutch Dynamite” Rilana Erades tekent sponsorcontract met Winmau

Rilana Erades, ook wel bekend als “Dutch Dynamite” heeft ingestemd in een 2 jaar sponsorovereenkomst met Winmau en zal de wereldwijde dartsgigant voor het eerst vertegenwoordigen op 9 november in haar geboortestad Leiden.

Rilana is lid van de Nederlandse damesteam en zal tevens uitkomen op de Zuiderduin Masters 2013 en de Lakeside World Championships 2014. Rilana is geen onbekende voor de Lakeside, ze was er al eens in 2008 en het bereiken van de halve finale in 2009 was tot op heden voor Rilana haar beste resultaat. Daarnaast stond ze ook in de halve finale van de  Winmau World Masters 2007.

Rilana “Het is leuk om het vertrouwen en de steun van de grootste darts fabrikant in de wereld hebben. Ik ben zo trots om ​​deel te mogen uitmaken van het Winmau team en naast grootheden als Trina Gulliver MBE (mijn koppelpartner in de nabije toekomst), Scott Waites en mijn landgenoot Christian Kist te staan. Ik kijk uit naar het helpen en bevorderen van het merk Winmau en hun hoge klasse darts apparatuur.”
 
Ian Flack, Sales en Marketing Directeur van Winmau, “Rilana is een speelster die we al vele jaren zien. Ze heeft altijd in de voorhoede van het vrouwen darts gestaan en haar recente prestaties wekte meteen onze interesses. Zij is een formidabel talent en we zijn blij om haar te verwelkomen in het Winmau team.”