Home Nederland Hoofdnieuws Dutch Open 2021 gaat door, inschrijving heropent over paar weken

Dutch Open 2021 gaat door, inschrijving heropent over paar weken

2020-1-31 Dutch Open Darts 2020 vrijdag 2020 Podium Assen

Door de nieuwe versoepelingen die gepland staat heeft de NDB de verwachting uitgesproken dat het Dutch Open 2021 gewoon plaats zal vinden van 3 t/m 5 september. De inschrijving hiervoor zal over een paar weken heropend worden. Dit alles is uiteraard nog wel onder voorbehoud of de aangekondigde versoepelingen inderdaad doorgang vinden en of het dus mogelijk is om het Dutch Open te organiseren. 

Ook heeft de overheid de verwachting uitgesproken dat we medio september terug kunnen keren naar een ‘normale’ samenleving. Hierdoor lijkt het ook mogelijk dat vanaf medio september/begin oktober het nieuwe dartseizoen weer opgestart kan worden. Achter de schermen is de NDB druk bezig met de landelijke evenementen, zoals LaCo, Superleague en de NDB-rankings, voor het nieuwe dartseizoen. De NDB wacht op meer duidelijkheid vanuit de overheid hierover en zal dan komen met een update voor het seizoen 2021/2022.

Voor wat betreft de lokale competities is het raadzaam om de website van je lidorganisatie in de gaten te houden voor de laatste informatie.

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht van de NDB.