Home Nederland Hoofdnieuws Dutch Open Darts 2014 op nieuwe locatie Bonte Wever in Assen

Dutch Open Darts 2014 op nieuwe locatie Bonte Wever in Assen

Dutch Open 2012

De voorbereidingen voor de 36e editie van de Dutch Open Darts zijn in volle gang. De aankomende editie van het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa zal van 31 januari tot en met 2 februari 2014 in hét sport- en evenementencentrum van het noorden plaatsvinden; De Bonte Wever Assen.

De Nederlandse Darts Bond is erg blij met de overstap van Veldhoven naar De Bonte Wever. “Het is ontzettend belangrijk nieuwe mogelijkheden te blijven verkennen voor dit prachtige evenement. De Bonte Wever heeft naast voldoende ruimte en goede hotelmogelijkheden ook nog eens een zeer gezellige inrichting en een sfeer die past bij dit evenement. Juist deze sfeer speelt een ontzettend belangrijke rol in de keuze voor een dartslocatie” zegt Niels de Ruiter, toernooi directeur van de Dutch Open Darts.”

De NDB ziet in de Bonte Wever een professionele locatiepartner met veel ervaring. “Mede dankzij het veelzijdige aanbod aan faciliteiten binnen De Bonte Wever kan onze Dutch Open Darts ook in de toekomst op grootse wijze georganiseerd worden,” aldus Sijmon Timmers, voorzitter van de NDB.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.