Home Nederland Hoofdnieuws Dutch Open prijsvraag: De laatste prijsvraag staat inmiddels online

Dutch Open prijsvraag: De laatste prijsvraag staat inmiddels online

Dutch_Open

Zoals bekend kun je met Dartfreakz.nl in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond VIP-kaarten winnen voor de Nederlandse Darts Bond. Er zijn inmiddels al een aantal prijsvragen voorbij gekomen en er zullen er ook nog een aantal volgen. Vandaag staat er weer een nieuwe prijsvraag online, klik hier

Hoe werkt het?
Dartfreakz maakt het in samenwerking met de NDB mogelijk de Dutch Open 2013 te bezoeken als VIP. Hoe kunt u de winnaar worden van een VIP arrangement? De komende weken zullen er bijna dagelijks prijsvragen online komen. Voor iedere deelname krijgt u 10 punten, voor ieder goed antwoord een bonus van 10 punten. Per prijsvraag mag u maar één keer gratis deelnemen. Uit de top 50 van deelnemers worden de prijswinnaars getrokken. Bezoek dagelijks Dartfreakz.nl, doe mee en win een unieke ervaring tijdens de Dutch Open 2013.

Klik hier om de prijsvraag in te vullen, let op dat u een account hebt met een geldig e-mailadres.

Deze actie loopt van 3 januari tot en met 27 januari, de prijswinnaars worden maandag 28 januari bekend gemaakt. Klik hier om de actuele rankingstand te bekijken. U moet wel inloggen om mee te kunnen spelen, inloggen of een account aanmaken doe je hier.

Wat kun je winnen?

  • De winnaar krijgt 2 VIP kaarten voor zaterdag en zondag met één hotelovernachting (exclusief eten en drinken)
  • 2e plaats krijgt 2 VIP kaarten voor zondag (exclusief eten en drinken)