Home Nederland Hoofdnieuws Een toernooi voor iedereen: Amateur & Jeugd Trofee op 8 november

Een toernooi voor iedereen: Amateur & Jeugd Trofee op 8 november

De NDB en Darts Vereniging Oost-Nederland zijn druk bezig met de organisatie van de 2e Amateur & Jeugd Trofee in 2015 welke op 8 november georganiseerd gaat worden in Nijverdal. De Amateur & Jeugd Trofee is een prachtig promotioneel toernooi speciaal voor alle amateurdarters, lagere divisiespelers, recreanten en jeugddarters in Nederland. De inschrijving is inmiddels geopend en of je nu lid bent of niet, iedereen is welkom.

Deelname voor de jeugd is volledig gratis senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag. Bij de jeugd zijn alle spelers welkom en zal er onderscheid gemaakt worden in niveau, waardoor iedereen kans maakt het toernooi te winnen. De inschrijving op de dag zelf sluit om 10:30 uur. Als je al ingeschreven bent dien je je voor 10.30 uur te melden. Het toernooi zal rond de klok van 11 uur van start gaan.

Er zijn vijf verschillende categorieën:
– Senioren (heren en dames bij elkaar)
– Junioren gevorderd
– Junioren beginnend
– Meisjes
– Jeugd tot en met 8 jaar

Jeugd:
Men mag niet aan het jeugdtoernooi voor beginners deelnemen als men:
– Bij de eerste 20 van de NDB ranking staat op dat moment.
– In de ere- of eerste divisie speelt bij de eigen lidorganisatie.
– In de SuperLeague of LaCo senioren uitkomt.
– In de jeugdlaco speelt en 14 jaar of ouder is. Deze spelers dienen bij de gevorderden te spelen. Ben je een jeugdlaco-speler van 13 jaar of jonger dan mag je je inschrijven bij de beginners.

Jeugd tot en met 8 jaar:
Speciaal voor alle kinderen tot en met 8 jaar zal er een speciale clinic zijn met allerlei leuke spelletjes. Inschrijven voor deze categorie is gratis en mogelijk via voorinschrijving! Het toernooi zal om 11.00 uur beginnen. Onder alle voorinschrijvingen verloten wij een gloednieuw Winmau dartsbord.

Senioren:
Senioren kunnen alleen deelnemen wanneer ze niet uitkomen in de ere- of 1ste divisie, LaCo, SuperLeague of in de top 10 van de NDB Ranking staan. Alle deelnemers spelen altijd meerdere wedstrijden ongeacht of ze de openingspartij verliezen.

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we je graag naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.