Een vernieuwde look en uiterlijk voor de website dart.startpagina.nl Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Een vernieuwde look en uiterlijk voor de website dart.startpagina.nl

Een vernieuwde look en uiterlijk voor de website dart.startpagina.nl

Een nieuw tijdperk, nieuwe mogelijkheden. Dat is wellicht de beste omschrijving voor de nieuwe layout van . De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de website een nieuw uiterlijk te geven en gebruik te maken van de mogelijkheden van het nieuwe startpaginaplatform. Een rustige basiskleur om het overzicht te bewaren, het uitlichten van specifieke websites of informatie en de integratie van youtubefragementen. Alles is uit de kast gehaald om een totaalbeeld te creëren wat internet te bieden heeft voor de dartswereld, met vanzelfsprekend alle informatie omtrent zowel de WDF als de PDC.

Alle bovenstaande ontwikkelingen hebben er ook toe geleid dat er een aantal functionaliteiten uit het verleden niet langer aanwezig zijn op de vernieuwde website. Zo zal onder andere het forum (prikbord) niet terugkeren in de vernieuwde website. Een andere belangrijke functionaliteit die op dit moment nog niet aanwezig in de nieuwe versie is de bundeling van al het belangrijkste dartsnieuws. Er wordt nog hard gewerkt aan de RSS-feed en deze zal op korte termijn beschikbaar komen, waardoor al het laatste nieuws van alle dartsgerelateerde sites opnieuw gebundeld wordt op dart.startpagina.nl.

Zoals aangegeven heeft de site een nieuw uiterlijk en daarmee een frisse start gemaakt om te voldoen aan de wensen van de darter. Heeft u het gevoel iets te missen, vindt u iets overbodig of heeft u andere op- of aanmerkingen dan horen wij dat graag.

Houdt de komende dagen dart.startpagina.nl goed in de gaten om niets te missen van de vernieuwde website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws