Eerste H&S 't Zwaantje Master ranking op naam van Danny van Trijp Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Eerste H&S 't Zwaantje Master ranking op naam van Danny van Trijp

Eerste H&S 't Zwaantje Master ranking op naam van Danny van Trijp

Ondanks een matige opkomst van 16 deelnemers op de eerste donderdagavond ranking van de H&S, nam Danny van Trijp maar liefst €100 mee naar Breda! Er kwamen spelers van Eindhoven en omstreken. Zelfs die 45 minuten moesten rijden Ondanks dat de opkomst minder was dan verwacht, zijn er toch enorme wedstrijden neergezet! We hebben gelukkig al meer aanmeldingen gekregen voor zaterdag 2 april, dus mocht je je willen inschrijven kan dit via .

De finale van de winnaarsronde ging tussen Danny van Trijp en Jimmy van Schie. Door middel van bullen via PDC regels wordt bepaald dat Danny mag beginnen, dit was de allereerste belangrijke pijl van de wedstrijd. De eerste leg werd gehouden door Danny, waarbij Jimmy enkele pijlen op de dubbel miste. Vervolgens worden er diverse 180-ers gegooid door de wedstrijd heen. Jimmy weet enkele legs te houden, maar Danny sprint vooruit en wint met 6-3.

De finale van de verliezersronde werd gespeeld tussen Stefan van der Waarden en Marjolein Noijens. Waarin Marjolein gedurende het toernooi diverse spelers wist te verbazen, was in de finale het Duracell batterijtje op. Stefan van der Waarden won met 5-0.

In totaal wisten alle spelers samen maar liefst 22 keer 180 te gooien. Waarbij Jimmy van Schie de meeste trippels wist te vinden, namelijk 6x. Onder hem stond Danny van Trijp met 5 keer 180. En Han gooide 4 keer 180. De hoogste finish van de avond ging naar John de Wit met 146.

Durf jij mee te gaan in dit trippelfestijn? Zorg dan dat je zaterdag 2 april aanwezig bent bij Café Zaal ’t Zwaantje. Inschrijven tot 19:55, het toernooi start om 20:00. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 en de totale prijzenpot van de avond is €100 + het ingelegde inschrijfgeld.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws