Evert van Eck laat John Verkampen kansloos in finale Darts 4 All Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Evert van Eck laat John Verkampen kansloos in finale Darts 4 All

Evert van Eck laat John Verkampen kansloos in finale Darts 4 All

Gisteren tijdens het Darts 4 All toernooi in de Oranjebar konden de fanatieke liefhebbers van de sport weer hun hart ophalen zonder de aanwezigheid van brooddarters. Weliswaar werden er minder 180 scores en hoge finishes gegooid als de dag ervoor maar daardoor was de spanning wie zou zegevieren des te groter. Dit keer ook alleen mannen bij de laatste 4, te weten Patrick van Hoof, John Verkampen, Evert van Eck en Toon Donkers die allen als kanshebber waren getipt om de finale te bereiken.

John Verkampen zag kans om voor de 2e opeenvolgende keer in de finale te komen waar hij het op moest nemen tegen Evert van Eck die hiermee weer aardig aan de weg spijkerde. In de finale was het Evert die aan het langste eind trok en hiermee weer een nieuwe naam aan de dagwinnaars toevoegde.

Uitslag Winnaarsronde: 1. Evert van Eck, 2. John Verkampen, 3 en 4 Toon Donkers en Patrick van Hoof.

Winnaar Verliezerronde: 1. Wim Donkers

Het volgende Darts 4 All darttoernooi wordt gespeeld op woensdag 13 juni 2012. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws