Gebroeders Huybrechts en George ook van de partij in Rosmalen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gebroeders Huybrechts en George ook van de partij in Rosmalen

Gebroeders Huybrechts en George ook van de partij in Rosmalen

De komende drie dagen staat Rosmalen in het teken van het jaarlijkse Hemeco Open. Veel topspelers hebben inmiddels al hun toezegging gedaan aanwezig te zijn bij dit grootschalige open toernooi. Zo is de lijst met VIP-spelers gevuld met namen als Co Stompe, Ted Hankey, John Walton, Christian Kist, Jan van de Rassel, Chris Mason, Jamie Caven, Steve West, Rilana Erades, Benito van de Pas, Michael van Gerwen, Wesley Harms, Eric Clarys, Tony West, Gino Vos, Toon Greebe en Rico Dera.

Inmiddels kunnen we melden dat ook de Gebroeders Huybrechts en Richie George van de partij zullen zijn in Rosmalen. Ronny stond al ingeschreven namens SterkDarts en Kim heeft zich gisteren gemeld. Vorig jaar wist Kim Huybrechts de tweede plaats te pakken in Rosmalen. Phil Taylor was uiteindelijk in de finale verantwoordelijk voor de winst. Samen met zijn broer Ronny Huybrechts gaat Kim dit jaar op jacht naar wederom een mooie prestatie.

De organisatie laat tevens weten dat Jelle Klaasen dit weekend niet aanwezig zal zijn in Rosmalen.

Dartfreakz.nl zal aankomend weekend ter plaatse aanwezig zijn voor live verslag, foto's en meer.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws