Home Nederland Hoofdnieuws Gelderland Darts Tour start op 27 april bij DC de Rijnvogels in...

Gelderland Darts Tour start op 27 april bij DC de Rijnvogels in Driel

Op 27 april 2013 zal het eerste toernooi van de Gelderland Darts Tour plaats vinden. Het eerste toernooi zal worden afgewerkt bij D.c. de Rijnvogels in Driel.

Wat houd de Gelderland Darts Tour precies in?
Er zullen 10 toernooien worden gespeeld in Gelderland op verschillende lokaties. Bij elk toernooi zijn er punten te verdienen voor de Gelderland Darts Tour Ranking. Bij elk toernooi zullen de beste 4 spelers uit de winnaarsronde en de beste 2 spelers uit de verliezersronde zich bij deelname aan minimaal 3 verschillende toernooien uit de Gelderland Darts Tour automatisch plaatsen voor de finaledag.

De rest van de deelnemers tot 80 voor de finaledag zullen aangewezen worden middels de stand op de ranking. Bij een gelijk aantal punten op deze ranking zal het aantal deelnames aan de toernooien uit de Gelderland Darts Tour de doorslag geven. De lokatie voor de finaledag zal later bekend worden gemaakt. Iedereen ( ook de mensen buiten gelderland ) kan deelnemen aan deze tour, ook als je niet voor de ranking wil spelen.

De eerste 4 toernooien voor de Gelderland Darts Tour staan al vast.
27 april D.c. De Rijnvogels in Driel.
19 mei Open de Buitenpoort in Huissen.
15 juni Open Gelderland ( let op hier zijn extra punten te verdienen voor de ranking ) in Bemmel.
23 juni Wijchen Masters in Wijchen.

De rest van de toernooien zullen snel volgen.

Inschrijven voor deze toernooien van de Gelderland Darts Tour kan via 0623517756 of op de dag van het toernooi zelf. Voor inschrijven voor het Open Gelderland gaat u naar www.dartfreakz-promotie.nl/opengelderland.