Home Nederland Hoofdnieuws Gian van Veen verlengt zijn contract met Red Dragon

Gian van Veen verlengt zijn contract met Red Dragon

Kais Bodensieck (PDC Europe)

Gian van Veen, een opkomend talent in de wereld van de pijlen, heeft zijn contract bij Red Dragon verlengd en maakte afgelopen week bij de PDC Pro Tour een enorme indruk. Waarbij hij over 4 Player Championship events overall als 11e eindigde van de 128 deelnemers. Door spelers als Joe Cullen, Dimitry van den Bergh en Kim Huybrechts te verslaan eindigde hij bij de L8 en 3 maal bij de L32.

De Nederlander won tot nu toe twee evenementen in de PDC in 2022, waarmee hij zijn naam bekend maakte aan de rest van het veld door Development Tour 18 en Challenge Tour 12 te winnen, inclusief een fantastisch gemiddelde van 115,92 tegen Cavan Phillips op weg naar het winnen van DT 18.

Gian heeft twee keer op de Euro Tour gespeeld nadat hij in Hildesheim verscheen tegen Winmau-ster Vincent van der Voort voor een wedstrijd in Wieze: België, tegen mede-Red Dragon-ster Ryan Meikle, die ook geniet van een fantastische 2022-campagne.
De jongeling heeft zeker naam gemaakt in de Online Live League, won week vier in fase vier tegen Nathan Girvin in de finale met 4-1 en inclusief een 4-2 overwinning op Conor Heneghan met een indrukwekkend gemiddelde van 103,21.

Gian sprak met Red Dragon nadat hij zijn nieuwe contract had getekend en zei: “Ik ben erg blij met de verlenging van mijn contract met zo’n groot bedrijf als Red Dragon darts. Het is geweldig om te zien hoeveel vertrouwen ze in mij hebben en dat ze aan mijn kant willen staan ​​en me willen helpen met het ontwikkelen van mijn carrière als darter. Ik kijk ernaar uit om mijn reis met Red Dragon voort te zetten en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!”

Red Dragon Marketing Director Simon Hall sprak ook over de nieuwe deal en zei: “We zijn erg blij dat Gian zijn geweldige reis met ons voortzet. Dit jaar was een doorbraak met sterke optredens in de Modus Events en ook een aantal optredens op de PDC Euro Tours in Duitsland en België. De toekomst ziet er zeker rooskleurig uit!”