Home Nederland Hoofdnieuws Gooi kanker de wereld uit en neem deel aan Open Darts Houten

Gooi kanker de wereld uit en neem deel aan Open Darts Houten

Goede_doel

Het is bijna zover, tweede pinksterdag zal Open Darts Houten van start gaan. U steunt het KWF en maakt daarnaast zelf ook kans op een leuk geldbedrag of een Open Darts Houten beker. De winnaar van Open Darts Houten zal een bedrag winnen van 250 euro en de runner-up wint 150 euro. Daarnaast zullen er aan verscheidene winnaars bekers toegekend worden. De toernooiwinnaar zal ook de wisselbokaal van de Open Darts Houten ontvangen. Deze mag hij of zij tot de volgende editie van de Open Darts Houten in het bezit houden.

Alle aanwezigen kunnen daarnaast op de dag zelf meedoen aan de Open Darts Houten loterij en kans maken op leuke prijzen! De opbrengst van de loterij en een deel van de omzet van de drankjes die deze dag verkocht worden zullen ook ten goede komen aan het goede doel.

Door uw inschrijving voor dit darttoernooi of door anderen aan te moedigen kunt u het goede doel steunen. U kunt zich inschrijven op www.opendartshouten.nl of kom aanmoedigen en steun deze actie met een donatie! Hopelijk zien we u ook op 28 mei! Dart mee en Gooi kanker de wereld Uit!

Zie www.opendartshouten.nl voor meer informatie over dit toernooi en volg het ook op Facebook en op Twitter.
.