Gr8 of Darts lanceert een nieuw lidmaatschap voor liefhebbers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gr8 of Darts lanceert een nieuw lidmaatschap voor liefhebbers

Gr8 of Darts lanceert een nieuw lidmaatschap voor liefhebbers

De inmiddels wel bekende website GR8 of Darts biedt een nieuw lidmaatschap aan voor dartsliefhebbers die geen gebruik kunnen of willen maken van de kortingen op entreekaarten en geen welkomstpakket wensen te ontvangen. Deze dartsliefhebbers kunnen voor slechts 14,95 pond per jaar lid worden van Gr8 of Darts waarbij ze wel kunnen profiteren voor de tal van andere voordelen die je geniet als lid. De spelers die met dit initiatief worden gesteund zijn Chris Mason, Steve Beaton, Richie Burnett, Kevin Painter, Dennis Priestley, Tony O'Shea, Wayne Jones en Anastasia Dobromyslova.

“Veel dartsliefhebbers van overzee willen graag toegang tot de website, vooral voor de grote videodatabase met unieke beelden van dartswedstrijden die tot ver terug in de tijd reiken. Daarom hebben we besloten om voor deze dartsliefhebbers een nieuw lidmaatschap aan te bieden,” aldus James Rowley namens Gr8 of Darts.

Voor meer informatie zie onderstaande oranje box met gerelateerde nieuwsberichten en tevens verwijzen we je graag door naar www.gr8ofdarts.co.uk

Bron: PDC-Darts.co.uk
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws