Hans Senders tijdens ALV benoemd tot lid van verdienste van NDB Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hans Senders tijdens ALV benoemd tot lid van verdienste van NDB

Hans Senders tijdens ALV benoemd tot lid van verdienste van NDB

Op zaterdag 1 juni heeft de NDB tijdens de ALV afscheid genomen van Hans Senders als Technisch Directeur Breedtesport. Als dank en uiting van waardering is Hans benoemd tot lid van verdienste van de NDB.

Namens het bestuur sprak voorzitter Sijmon Timmers zijn dank uit voor de vele jaren waarin Hans Senders zich voor de dartssport heeft ingezet. Zowel op regionaal niveau binnen de DBMN en later natuurlijk als landelijke bestuurder van de NDB.

"Hans heeft als TD Breedtesport veel voor de NDB gedaan. Hij heeft de afgelopen negen jaar op een geweldige en betrokken wijze invulling gegeven aan zijn verschillende bestuurstermijnen. ''Hans heeft dartsbloed door zijn aderen stromen en is een liefhebber pur sang." Sijmon onderstreepte de grote kwaliteit van Hans. ''Hans beschikt over ongekend veel dartskennis en was hierdoor altijd in staat weloverwogen te oordelen en beleidsmatig de juiste koers aan te geven. Ook werd Hans regelmatig 'het dartsgeweten van het bestuur' genoemd."

De ALV beloonde Hans dus met het lidmaatschap van verdienste. Hiervoor kreeg hij van de voorzitter een zilveren speld opgespeld. De ALV bedankte Hans voor zijn inzet met een stevig applaus.

Bron: NDBdarts.nl

Ook het team van Dartfreakz.nl wil Hans bedanken voor de geweldige samenwerking de afgelopen jaren!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws