Hawaii Darts Festival in weekend van 10-12 juli, inschrijving geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hawaii Darts Festival in weekend van 10-12 juli, inschrijving geopend

Hawaii Darts Festival in weekend van 10-12 juli, inschrijving geopend

Op 10, 11 en 12 juli wordt het zomertoernooi bij uitstek voor de 2e keer georganiseerd: het Hawaii Darts festival. Na de eerste succesvolle editie in 2019 gaat de organisatie nu voor de 2e editie en dit weer in het evenementencomplex van Wunderland in Kalkar, waar ook de Bulls German Open wordt gespeeld.

Net als vorig jaar wordt alles weer in de sfeer van Hawaii gebracht. Voor boekingen van de hotelkamers kan men rechtstreeks terecht bij het hotel via deze speciale link waar de kamers voor speciale dartprijzen worden aangeboden.

In het hotel geldt een all-in formule (niet in de speelzaal).

Voor inschrijven kunt u gebruik maken van dit inschrijfformulier en alle info is te vinden op www.hawaiidartfestival.com

De organisatie is weer in handen van Benelux Business net zoals het Dartsfestival in Sevenum en de Texels Darts Trophy. Ook de wedstrijdleiding (Next Level Tournaments) is dezelfde als van deze 2 toernooien de laatste keer zodat kwaliteit gewaarborgd is.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws