Hemeco Open teamtoernooi gewonnen door de Kentering All stars Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hemeco Open teamtoernooi gewonnen door de Kentering All stars

Hemeco Open teamtoernooi gewonnen door de Kentering All stars

Het Hemeco open 2012 is officieel van start gegaan. 22 teams strijden vanavond om de titel in party centrum de Kentering. In 2011 wonnen de De Kentering All Stars de finale met 4-0 van Team Steve Douglas. Dit jaar bestaat het team De Kentering All Stars wederom uit een succesformule, Ted Hankey, Chris Mason, John Boy Walton met de Nederlandse kers op de slagroom Jordy Terburg.

De Kentering all Stars nemen het op tegen een sterk deelnemersveld met onder andere team HuuuuH!! (Dirk van Duijvenbode, Ryan de Vreede, Jeffrey de Zwaan en Mike Zuydwijk), Noord Hollands Glorie met onder andere Wesley Harms en natuurlijk het Hemeco all stars team met Tony West, Gino Vos, Toon Greebe, Charona de Laat, Leo Hendriks en Richard van Zijtveld.

We zullen u gedurende de avond op de hoogte houden van de uitslagen.

Het de Kentering all stars team met oa Ted Hankey wint maar nipt met 4-3 de kwartfinale van Tamara's Dart Youth met spelers Levy Frauenfelder, Kyana Frauenfelder, Lars en Bjorn Fransen, Colin Roelofs en Kaylee de Priester.

In de halve finale is het Toon, Leo, Gino en Richard (Hemeco All Stars) niet gelukt het Kentering all stars team te verslaan, alle singles gingen met 3-2 naar de Engelsen.

Finale winnaarsronde Kentering all stars- HuuuuH!!:

Ryan de Vreede - John Walton 1-3
John Walton maakt de eerste single in de finale met een mooi146 finish af, de Engelsman wint met 3-1.

Chris Mason - Jeffrey de Zwaan 3-2
Met een 121 finish komt de Zwaan terug in de wedstrijd nadat hij 2-0 achter stond. Wanneer de Nederlander ook zijn eigen leg weet te behouden komt het op 2-2 en de beslissende leg. de Zwaan gooit een maximale als Mason een 179 mist op de bull maar in de herkansing wel de leg pakt.

Dirk van Duijvenbode - Ted Hankey 1-3
Ook the Count komt 2-0 voor als de Nederlander 2-1 maakt het mag echter niet baten. De Engelsman maakt het met een 80 finish af.

Jordy Terburg - Mike Zuydwijk
Een belangrijke wedstrijd, Zuydwijk moet winnen om in de wedstrijd te blijven. Het begint niet goed voor HuuuuH!! als Jordy Terburg op 1-0 voorsprong komt. Zuydwijk hersteld zich en komt via tops op 1-1 in zijn eigen leg. Ook Terburg behoud zijn eigen leg waarmee de druk volledig op Mike Zuydwijk komt te liggen. Na een goede leg gooit hij 92 uit om 2-2 te maken. Als Zuydwijk mist vanaf 86 gooit Terburg het uit voor de titel.

Laatste 8:
't Zooitje - Hemeco all stars 0-7
Kentering all stars - Tamara's dartsyouth 4-3
Bolle Keyzer - Mooi weer darters 0-6
Bachus Legends - HuuuuH!! 1-4

Halve finales
Hemeco all stars- Kentering all stars 0-4
Mooi weer darters- HuuuuH!! 2-4

Finale
Kentering all stars- HuuuuH!! 4-0

Finale verliezersronde
Van die klusser - Dn Beer 2 4-2
van die Klusser, spelers: Freddy de Geus, Jeroen van Die, Mareno Michels en Stefan Couwenberg

Foto's vrijdagavond:

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws