Home Nederland Hoofdnieuws Hendriks, Daamen en Seinen winnen Dutch Open Jeugd 2010

Hendriks, Daamen en Seinen winnen Dutch Open Jeugd 2010

DutchOpenDarts2010

Jimmy Hendriks heeft de titel van het Dutch Open Jeugd 2010 gepakt bij de junioren. Hij versloeg in de finale Gilbert van der Meijden met 4-3. Jimmy bereikte de finale door te winnen van o.a. Jimmy van Schie, Nick Paenen, Craig Wilson en Job van Westen. Gilbert versloeg op weg naar de finale o.a. Tim van den Hoek, Jisse de Boer, Roy Brands en Richard Aerts.

Marilou Daamen heeft het toernooi bij de meisjes op haar naam geschreven. In de finale was Daamen met 3-1 te sterk voor Annet van Elten. Eerder won Marilou al van o.a. Sharon Jansen, Regina Diependaal en Melanie Fatels. Annet won eerder van o.a. Melissa Jacobs, Kimberley Schippers en Louise Rademaker.

Michael Seinen heeft het toernooi bij de aspiranten gewonnen. Hij versloeg Aaron van Leuven in de finale met 3-2. Eerder won Michael van o.a. Lorenzo Turfboer, Justin van Tergouw en Henk-Jan Kamphorst. Op weg naar de finale won Aaron van o.a. Tim van de Poel, Kenzo Fernandes Pereira en Jeremy Kappert.  

De hoogste finish van de dag werd gegooid door Jimmy van Schie die in de poulefase een schitterende 170-finish noteerde in het toernooi bij de jongens. In totaal deden er 122 jeugdleden mee, waarvan 28 bij de aspiranten, 25 bij de meisjes en 69 bij de jongens.

 

Meisjes

 

Aspiranten

In de bijlage hieronder vind je de sheets op ware grote.