Hermie van Orsouw grijpt laatste kans en wint Oranjebar speelavond 7 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hermie van Orsouw grijpt laatste kans en wint Oranjebar speelavond 7

Hermie van Orsouw grijpt laatste kans en wint Oranjebar speelavond 7

In de Oranjebar werd tijdens de 7e speelavond van de Peeland 2011 Challenger duidelijk dat een aantal spelers alles op alles willen zetten om zich te plaatsen voor de Champions Leage of Darts om daar een startbewijs voor de Zuiderduin Masters te verdienen. De loting zorgde ervoor dat een aantal geweldige partijen moesten worden gespeeld waarbij winst of verlies beslissend zou zijn voor de laatste kans van spelers om zich te plaatsen. De mooiste partij van de avond werd gespeeld tussen Braulio Roncero en Bobby Biemans. Braulio zette de toon door met 2 keer 180 te openen waarna de 7e pijl jammer genoeg werd gemist. In de volgende leg deed Braulio het nog eens dunnetjes over door opnieuw met 2 keer 180 te openen en vervolgens weer de 7e pijl niet in een triple te gooien waardoor een feestje uitbleef. De partij werd opgepaste wijze met een 170 finish beslist door Bobby die hiermee zichzelf een dienst bewees door zich voor de avondfinale te plaatsen.

De andere finalist van de avond werd Hermie van Orsouw waarop geen enkele maat stond. Hermie is duidelijk een nieuwe weg ingeslagen door, onder begeleiding van Peerke en Dart Youngstars Management, te kiezen voor zichzelf. Door een goede combinatie van trainingsarbeid en rust maakt hij een zeer fitte indruk en straalt hij het nodige vertrouwen uit. De “Terminator” liet geen misverstand bestaan over zijn doel en liep probleemloos door tot de finale tegen Bobby. In een aantrekkelijke finale liet Hermie blijken dat hij, en hij alleen, deze avond als winnaar af zou sluiten.

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws